Hypotheekadviseur in Amsterdam

Ben je op zoek naar een goed hypotheekadvies? Dan ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je een ander huis wilt kopen, lagere maandlasten wilt of als je gaat scheiden. Welke woonwens je ook het wij helpen je graag verder. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Amsterdam or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 18:00
 • Zaterdag
 • 10:00 - 16:00
* maandag- tm donderdagavond en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Jayme heeft verstand van zaken en heeft me uitstekend geholpen bij het verkrijgen van een tweede verhuurhypotheek (ingewikkelder process dan het verkrijgen van een eigen of eerste verhuurhypotheek). Tijdens het process was Jayme proactief en goed bereikbaar. Onverhoopt moesten we wegens een uitdaging met nieuwe vereisten van de beoogde hypotheekverstrekker last minute op zoek naar een andere partij. In plaats van het communiceren van een probleem had Jayme al een oplossing gevonden, top! Naast zijn professionele werkwijze heeft hij een persoonlijke aanpak die ik zeer prettig vond - Jayme is goed in staat een relatie op te bouwen met klanten via de telefoon. Ik raad Jayme maar ook het vriendelijke team van Hypotheek Visie zeker aan!
Y Knegtering
Adviseur was vriendelijk en hulpvaardig om snel met ons te schakelen toen dat nodig was. Bepaald looncomponent bleek achteraf bij meeste hypotheekverstrekkers niet geaccepteerd te worden - of zou mogelijk tegen hogere rente geaccepteerd worden. Dit werd ons pas duidelijk nadat ons bod op het huis werd geaccepteerd. Uiteindelijk konden we het huis niet financieren maar mogelijk had dit minder goed kunnen aflopen voor ons. Dat vonden we kwalitatief ondermaats. Verder de organisatie om het proces heen was ook niet helemaal geolied. Onder andere i) een onjuiste factuur en ii) in onze gesprekken hadden we bijv aangegeven de verzekeringen zelf te regelen, aantal dagen later kregen we als nog telefoontjes/emails om verzekeringen via HypotheekVisie af te sluiten.
Tom
Ik had drie hypotheek adviseurs aangevraagd, waarvan twee zelfs mijn initiële vragen niet of onvoldoende konden beantwoorden. By Hypotheekvisie was ik vanaf het eerste contact aan het juiste adres. Mijn eerste advies gesprek via Zoom met Lisa Heuer was uitermate prettig. Ze had een goed verhaal, luisterde naar mijn wensen en stelde een realistisch advies op, waarmee ik op huizenjacht kon gaan. Ook tussentijds ben ik vriendelijk, belangstellend en meelevend te woord gestaan door Lisa wanneer ik belde voor advies. Nadat ik een 'winnend' bod had gedaan heb ik wederom een prettig vervolggesprek gehad met Lisa en heeft ze me van prima advies voorzien. Ook het contact met de overige medewerkers van Hypotheekvisie Vijzelstraat was zeer fijn! Er is op geen enkel moment onduidelijkheid geweest over wat/wanneer aan documenten in te sturen. Tevens werd ik continu op de hoogte gehouden van de status van mijn hypotheekaanvraag. met uiteindelijk (snel!) een positief resultaat. Ik kan Lisa en Hypotheekvisie Vijzelstraat Amsterdam van harte aanbevelen!
Loes

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Kevin Veenhuizen Architects

Nieuw huis? Verbouwen? Neem contact op voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Dan bespreken we de mogelijkheden, de kosten en het traject. Van eerste idee naar oplevering, een complete service. 

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

 

Huis kopen in Amsterdam

Heb je plannen om een huis te kopen in Amsterdam? Ga dan goed voorbereid op pad. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Onze hypotheekadviseur kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat. 

 

FAQ Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat

Kan ik een huis in Amsterdam kopen?
Of je een huis kunt kopen in Amsterdam hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat?
Je kunt bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Vijzelstraat ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.