Hypotheekadviseur in Amsterdam

Ben je op zoek naar een goed hypotheekadvies? Dan ben je bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je een ander huis wilt kopen, lagere maandlasten wilt of als je gaat scheiden. Welke woonwens je ook het wij helpen je graag verder. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Amsterdam or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 18:00
 • Zaterdag
 • 10:00 - 16:00
* maandag- tm donderdagavond en zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Zeer goed geholpen door de adviseur. Hij had snel een duidelijke antwoorden op onze vragen en denkt mee met de klant.
JHH
De adviseur is geduldig, neemt de tijd om je zaken uit te leggen. Als je naderhand nog vragen hebt, is het geen probleem om hem te bellen - hij is zeer goed bereikbaar. .
Anoniem
+ Fast and professional advice, English friendly, open on Saturday or outside standard 9-17 working time. - expensive rate, interest rate could be possibly be negotiated lower with other institutions.
anoniem


Vond jij ons advies prettig en heb je een goede ervaring met ons team? Wij helpen ook graag jouw vrienden en familie. Stuur een bekende naar ons door en ontvang een leuke beloning. Je kunt kiezen uit:

 • een diner voor twee (twv 100 euro) of
 • een dagje weg met het gezin (twv 100 euro)

Wat moet je doen?
Geef per mail (amsterdamvijzelstraat@hypotheekvisie.nl) of telefoon (020-3300757) de contactgegevens van een bekende door die op zoek is een goed financieel advies. Of laat de bekende een afspraak maken ovv jouw naam. Na het afsluiten van een hypotheek door de bekende ontvang je van ons de beloning naar keuze.

Actievoorwaarden >

Online hypotheekadvies via webcam

Bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat is het ook mogelijk om online hypotheekadvies via de webcam te voeren. Ervaar het gemak van online advies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk hypotheekgesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je graag online hypotheekadvies? Maak dan een afspraak met een van onze online hypotheekadviseurs. Het eerste gesprek is gratis.

Uitleg online advies via webcam

 

Huis kopen in Amsterdam

Heb je plannen om een huis te kopen in Amsterdam? Ga dan goed voorbereid op pad. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Onze hypotheekadviseur kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat. 

Maak een afspraak >

Kevin Veenhuizen Architects

Nieuw huis? Verbouwen? Neem contact op voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Dan bespreken we de mogelijkheden, de kosten en het traject. Van eerste idee naar oplevering, een complete service. 

Onze medewerkers

Marcel Deerenberg
Marcel Deerenberg
Financieel Adviseur
Mischa van den Bos
Adviseur
Tanya Hartman Kok
Managementassistente
Elles Paanakker
Managementassistente
Mirjam van Wageningen
Mirjam van Wageningen
Managementassistente