Commercieel medewerker binnendienst Eindhoven

Fulltime m/v

Hypotheek Visie is een succesvolle franchiseformule met circa 50 vestigingen verspreid over het hele land. Vanuit de visie 'Je woont toch om te leven!' geven wij onze klanten deskundig advies over alle aspecten van hun financiële leven, zoals hypotheken, pensioenen en verzekeringen. 

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van onze financieel adviseurs in het gehele proces van het financieel advies inclusief het relatiebeheer. Je begeleidt in feite onze klanten door het hele hypotheekaanvraagproces heen. Je hebt daarbij veel externe contacten met o.a. notarissen, makelaars, taxateurs en geldverstrekkers. Daarnaast verricht je de noodzakelijke administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken en je bent verantwoordelijk voor de dossierafhandeling en -bewaking.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken enthousiaste kandidaten, die:

  • Een HBO opleiding hebben afgerond.
  • De gedrevenheid hebben om in korte tijd mee te kunnen draaien in het team; relevante werkervaring in de financiële dienstverlening is een pre, maar geen must.
  • Accuraat zijn, zowel in afspraken met klanten als in afspraken met ons.
  • Stressbestendig zijn. 
  • Over goede contactuele en commerciële vaardigheden beschikken.
  • Woonachtig zijn in Eindhoven of directe omgeving.
  • Fulltime beschikbaar zijn.

Wat kun je van ons verwachten?

Hypotheek Visie biedt je een zeer uitdagende functie in een dynamische omgeving. Je werkt in een hecht team met een informele werksfeer, korte communicatielijnen, prima arbeidsvoorwaarden en voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden je een interne opleiding en eventueel nog te behalen diploma’s worden door ons vergoed.

Ben je enthousiast geworden om Hypotheek Visie te komen versterken?

Herken je je in het profiel? Mail dan je motivatie en CV naar Gudie Kusters, franchisenemer Hypotheek Visie Eindhoven, gudiekusters@hypotheekvisie.nl

 

Hypotheek Visie hecht veel waarde aan het selecteren van goede medewerkers. Mocht je niet voldoen aan bovenstaand profiel, dan vragen wij je begrip dat wij je sollicitatie niet in behandeling zullen nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld