Hypotheekadviseur De Bilt

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in De Bilt? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie De Bilt terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00
* Buiten kantooruren en op zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Jacques ontzorgt je in het hele proces. Hij regelt alles wat nodig is en tegelijkertijd houd hij je helemaal up to date over hoe het gaat. De tweede maal dat hij voor ons een hypotheek regelde en wederom zeer zeer tevreden
Dennis
ALTIJD PRIMA GEHOLPEN. VERTROUWD PERSOON. Snel gerealiseerd!
R.D.G.
Kundig advies. Hoge beschikbaarheid van de adviseur en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Adviseur heeft een goed netwerk in Soest waardoor hij ook proactief zaken voor mij als klant kan regelen. Van harte aanbevolen.
L

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

 

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Maak een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Hypotheek Visie De Bilt helpt je graag verder. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek kiest, die aansluit bij jouw wensen, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

Wonen en leven in De Bilt

De Bilt, een dorp en gemeente in de provincie Utrecht. Een dorp met voldoende voorzieningen voor jong en oud. Er zijn veel winkels en scholen en je hebt de natuur om je heen. In het zuidwesten grenst het dorp aan de Voordorpse Polder, een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen. Op zoek naar drukte? De stad Utrecht ligt op fietsafstand. Dat maakt dat De Bilt een dorp is waar je fijn kunt wonen.
Wil je graag wonen in de De Bilt of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie De Bilt voor financieel advies.

Maak een afspraak >

 

FAQ Hypotheek Visie De Bilt

Kan ik een huis in De Bilt kopen?
Of je een huis kunt kopen in De Bilt hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie De Bilt is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie De Bilt. Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.