Hypotheekadviseur Den Bosch

Heb je een hypotheekadviseur nodig in de regio Den Bosch? Dan ben je bij de vestiging van Hypotheek Visie in Den Bosch aan het juiste adres. Bij al je woonwensen staan we graag voor je klaar met financieel advies. We helpen als het gaat om het kopen van je eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook voor advies over pensioenen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de maatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21.30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21.30
 • Woensdag
 • 09:00 - 21.30
 • Donderdag
 • 09:00 - 21.30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
I have been assisted by Martin Vrieling over the past few weeks regarding the purchase of my new apartment. The process was very smooth, Martin ensured that I was well informed of the options I had, was very thorough with the ground work, guided me well with the process and the negotiation; and it was a hassle-free overall experience for an expat who doesn't speak Dutch yet. Totally recommend!
Vishnu
Uitstekend geholpen. Adviseur heeft goed op onze specifieke sitatuatie en wensen ingespeeld. Vanwege goede ervaring een paar jaar geleden heb ik weer voor dezelfde adviseur gekozen. En weer geen spijt van gehad.
Riny
Is enorm betrokken, zet een stapje extra en is creatief in de oplossingen
Martijn

Klanten over ons

Tegen hun droomhuis aanlopen, dat stond nog niet op de planning. Toch gebeurde het: Francoise en Paul werden smoorverliefd op een prachtige woning in het mooie Den Bosch. De stad waar Francoise al langere tijd woont. Eind augustus betrekken ze samen hun nieuwe woning, maar eerst vroegen we ze nog even naar het hypotheektraject dat aan de koop voorafging. Francoise vertelt over de ervaringen met John Remmen van Hypotheek Visie Den Bosch.

Lees verder >

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Vestigingsleider John Remmen

John Remmen is sinds vorig jaar als vestigingsmanager hét gezicht van Hypotheek Visie Den Bosch. Hij is allesbehalve een nieuweling. John was eerder al tien jaar franchisenemer van Hypotheek Visie Eindhoven Aalsterweg. Aan ervaring in de hypotheekbranche dus geen gebrek. Maak kennis met de gedreven hypotheekadviseur John Remmen.

Een hypotheek op maat

In grote steden zoals Den Bosch is de woningmarkt oververhit. Waar de vraag naar een woning toeneemt, neemt het aanbod langzaam af. Het gevolg hiervan is dat de prijzen van woningen stijgen. Met het advies van Hypotheek Visie ga je in Den Bosch goed voorbereid op pad. De hypotheekadviseur gaat samen met jou op zoek naar de hypotheek die het beste bij je past. Nu, maar ook in de toekomst. Niet alleen de laagste hypotheekrente, maar ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een belangrijke rol. Wij zorgen voor een hypotheek op maat die bij jouw wensen past. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Den Bosch.

Hypotheek voor iedereen

Bij Hypotheek Visie kan iedereen gebruik maken van een van onze hypotheekadviseurs in Den Bosch. Ga je scheiden of ben je onlangs gescheiden? Wij helpen je graag bij al je vragen rondom je hypotheek bij scheiding. Ben je 57 jaar of ouder? Meestal is het inkomen lager wanneer je met pensioen gaat, waardoor je minder kunt lenen. Wij adviseren je graag over jouw financiële mogelijkheden. Ben je een ZZP’er of zelfstandig ondernemer? De adviseurs van Hypotheek Visie Den Bosch geven je graag meer inzicht in jouw financiële mogelijkheden.

Wonen en leven in Den Bosch

Den Bosch staat bekend om de gastvrijheid en de bourgondische sfeer. De stad kent een rijke geschiedenis vol monumenten en prachtige bezienswaardigheden. Je kunt er goed shoppen, wandelen door de knusse straatjes en gezellig lunchen, borrelen of dineren op een van de vele pleinen of de Korte Putstraat.

Zoek je liever de rust op? Ook dat is zeker mogelijk in Den Bosch. Je kunt er heerlijk wandelen door de Jeroen Bosch Tuin of een bezoek brengen aan de Moerputten of Bossche Broek. Kortom, alles is aanwezig om fijn in deze stad te wonen.

Den Bosch biedt voor iedere woonwens wat wils: wonen in een historisch pand midden in de binnenstad of liever in een moderne wijk zoals Het Paleiskwartier of midden in het poldergebied in de Groote Wielen. Wie liever kiest voor een nieuwbouwwoning kan in Den Bosch ook prima terecht.

Hypotheekadvies in Den Bosch

Wil je een huis kopen in Den Bosch of omgeving en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan voor financieel advies vrijblijvend een afspraak met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie.

Maak een afspraak

FAQ Hypotheek Visie Den Bosch

 

Kan ik een huis in Den Bosch kopen?

Of je een huis kunt kopen in Den Bosch hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie? Hypotheek Visie Den Bosch helpt je graag bij het beantwoorden van al deze vragen. Maak een geheel vrijblijvende eerste afspraak (deze kan ook online plaatsvinden).

Kan ik online hypotheekadvies ontvangen van Hypotheek Visie Den Bosch?

Je kunt bij Hypotheek Visie Den Bosch online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Hoe kan ik online een hypotheek afsluiten?

Je kunt eenvoudig online een hypotheek afsluiten bij Hypotheek Visie Den Bosch door een afspraak te maken via onze website. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur via online webcam advies jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden bespreken. Wij vergelijken ruim 40 aanbieders om voor jou een passende hypotheek te vinden. Wanneer er een passende hypotheek is gevonden en gekozen, gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten. Ook het gemak van online hypotheekadvies ervaren? Het eerste gesprek is bij Hypotheek Visie altijd gratis.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?

Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Den Bosch. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies. Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over het oversluiten van je hypotheek. Wij brengen graag voor je in kaart wat voor jou de beste oplossing is.

Wat kan ik in deze tijd voor hypotheek krijgen?

Wat voor hypotheek je kunt krijgen, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de beste hypotheek voor jou te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Den Bosch vergelijken ruim 40 aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Je kunt eenvoudig een online afspraak maken voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Den Bosch.

Hoe hoog kan mijn hypotheek zijn in deze tijd?

Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen.  Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Den Bosch ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Hoe hoog is de hypotheekrente?

Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Maak een afspraak >