Hypotheekadviseur Dordrecht

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Dordrecht? Dan ben je bij Hypotheek Visie Dordrecht aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Online hypotheekadvies via webcam

Bij onze vestiging in Dordrecht is het ook mogelijk het online hypotheekadvies via webcam vanuit thuis te voeren. Het gemak van online advies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk hypotheekgesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij onze vestiging in Dordrecht via de webcam. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:30
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:30
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:30
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:30
 • Vrijdag
 • 09:00 - 18:00
 • Zaterdag
 • 09:30 - 15:00
* 's avonds en op zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Zeer betrokken, kennis van zaken, vriendelijk en geduldig.
Jan Vermeij
Goede en regelmatige terugkoppeling over de stand van zaken. Aandacht.
GS
Dacht goed mee. Was duidelijk in haar advies. De begeleiding van het gehele proces is perfect geweest.
Kees

Vond jij ons advies prettig en heb je een goede ervaring met ons team? Wij helpen ook graag jouw vrienden en familie. Stuur een bekende naar ons door en ontvang een leuke beloning. Je kunt kiezen uit:

 • een diner voor twee (twv 100 euro) of
 • een dagje weg met het gezin (twv 100 euro)

Wat moet je doen?
Geef per mail (dordrecht@hypotheekvisie.nl) of telefoon (078-8900650) de contactgegevens van een bekende door die op zoek is een goed financieel advies. Of laat de bekende een afspraak maken ovv jouw naam. Na het afsluiten van een hypotheek door de bekende ontvang je van ons de beloning naar keuze.

Actievoorwaarden >

Wonen en leven in Dordrecht

Een stad met een rijke historie, omringt door water en rijk aan natuur. Dat is Dordrecht. Dordt, zoals de inwoners de stad noemen, ligt aan drie rivieren die bij de stad samenkomen: de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas. Dit drierivierenpunt is het drukst bevaren waterknooppunt van Europa. De stad is makkelijk bereikbaar met de auto, openbaar vervoer maar ook via het water met de waterbus. Ten zuiden van de stad ligt de Dordtse Biesbosch. Een mooi stuk natuur met veel recreatiemogelijkheden. Winkelen, een terrasje pakken of heerlijk lunchen of dineren kan in Dordrecht ook prima. Alle ingrediënten zijn in Dordrecht aanwezig om fijn te kunnen wonen. De stad is onderverdeeld in verschilende wijken: Binnenstad, Crabbenhof Zuidlaren, Dubbeldam, Noordflank, Oud-krispijn, Nieuw-Krispijn, Reeland, Staart, Stadspolder, Sterrenburg en Wielwijk. Elke wijk heeft z’n eigen unieke charme.

Wil je graag in Dordrecht wonen? Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Dordrecht voor financieel advies.

Maak een afspraak >

Online advies via webcam

Gratis parkeren

Bij ons kun je gratis parkeren. Parkeerplaatsen vind je aan de achterzijde van de winkel.

Hypotheekadvies op maat

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak voor een hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Dordrecht. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Nu en in de toekomst.

Onze medewerkers

Brenda Snijder
Adviseur
Laura van Maanen-de Bruijn
Managementassistente