Financieel Adviseur Online Dennis van Es

Kies je voor online webcam advies, dan is de kans groot dat je met financieel adviseur Dennis van Es om de digitale tafel zit. Zijn interesse voor het vak werd gewekt toen hij in 2001 zijn eerste huis kocht. “Er kwam een hypotheekadviseur over de vloer en ik dacht: hey, dat lijkt mij ook leuk. Zogezegd, zo gedaan. Ik begon de opleiding en slaagde voor mijn examen. Zo ben ik de financiële sector ingerold.”

Sinds een jaar versterkt Dennis het online team van Hypotheek Visie, maar zijn eerste week herinnert hij zich nog als de dag van gister. “Ik wilde bij Hypotheek Visie werken, omdat ik het gevoel had hier meer tijd te kunnen nemen voor de klant. Mijn voorgevoel klopte. Vanaf de dag dat ik op de centrale binnenstapte, werd duidelijk dat het bij Hypotheek Visie niet gaat om de laagste rente, maar om kwalitatief goed advies. Ik werd warm ontvangen en uitgebreid begeleid om mijn nieuwe functie zo goed mogelijk te kunnen bekleden. Dit bestond uit het volgen van commerciële trainingen en het oefenen van online gesprekken tot het leren kennen van alle afdelingen. ”

“De bedrijfscultuur binnen Hypotheek Visie is gemoedelijk, flexibel en open, maar er wordt daarnaast hard gewerkt. Daar houd ik van. Als ex-profvoetballer wil je kunnen scoren. Ik heb het gevoel dat ik scoor als ik klanten goed kan helpen. De uitdaging zit ‘m in klanten die geen standaard situatie hebben, zoals zelfstandigen. We zijn niet voor één gat te vangen en doen voor iedere klant ons uiterste best om een passende hypotheek te bewerkstelligen, ook als de situatie ingewikkeld is.”

“De combinatie van interessante materie, cijfertjes, leuke collega’s, flexibiliteit én ruimte voor een dolletje, maken dat ik met plezier naar mijn werk ga. De meeste mensen werken hier niet voor niets al jaren.”

Ook met plezier naar je werk gaan? Bekijk hier onze vacatures >