Franchisemanager Eric Neervoort

Eric Neervoort werkt al ruime tijd bij Hypotheek Visie. Eerst in de functie van hoofd Product Technische Zaken, nu op de afdeling Franchise Support. Hij begeleidt de vestigingen van Hypotheek Visie in de breedste zin van het woord.

Eric omschrijft zijn dag als dynamisch. “Ik stap om 07.15 in de auto en rijd vanuit Maastricht naar de Hypotheek Visie Centrale of naar vestigingen door het hele land. Dit wisselt per dag. Dat ik best wat tijd doorbreng in de auto naar mijn werk, zegt ook iets over Hypotheek Visie. Ik kan dat iedere dag opbrengen omdat mijn baan me energie geeft. Ook de bedrijfscultuur spreekt mij bij Hypotheek Visie aan. De collega’s gaan onderling goed met elkaar om en we kennen een echte ‘aanpakkersmentaliteit’. Je hebt een grote eigen verantwoordelijkheid, maar er is ook genoeg tijd voor een stukje ontspanning.”

Als Franchisemanager is Eric de schakel tussen de franchisevestigingen en het hoofdkantoor. Hij zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en brengt informatie over en weer. Eric vervolgt: “Ik heb een dienstverlenende achtergrond en dat kan ik in mijn huidige functie ook toepassen. Het omgaan met mensen vind ik leuk en het werken in de financiële dienstverlening is heel dynamisch. Geen dag is hetzelfde. We zien een enorme omslag ontstaan in de manier van denken – van intern gericht naar klantgericht. Het is echt mensenwerk geworden.”

Ook heeft Eric Neervoort nog een boodschap voor potentiële werknemers: “Ik nodig je vooral uit om hier te komen werken. Hypotheek Visie bestaat 25 jaar. We zijn heel goed in staat om mee te kunnen komen met de ontwikkelingen in de markt. Dit biedt nog genoeg uitdaging. Ik zit hier meer dan 10 jaar en hopelijk over 10 jaar nog.”

Ook met plezier naar je werk gaan? Bekijk hier onze vacatures >