Receptioniste Ingrid Kersten

Op de Hypotheek Visie Centrale word je met een brede glimlach ontvangen door receptioniste Ingrid Kersten. Haar carrière bij Hypotheek Visie staat in de kinderschoenen – ze werkt nu bijna een jaar op de Centrale – maar in de financiële dienstverlening weet ze zich al jaren te bewijzen.

Als we Ingrid vragen hoe ze bij Hypotheek Visie terecht kwam, zegt ze het volgende: “Een kennis heeft me gewezen op de vacature. Ik was meteen enthousiast, omdat de financiële dienstverlening me als een handschoen past. Al vrij snel mocht ik op gesprek komen. Het was fijn dat ze direct vertrouwen in mij hadden. Ondanks dat ik er een tijdje was uit geweest in verband met de kinderen gaven ze mij de mogelijkheid weer aan de slag te gaan. Wat mij aanspreekt bij Hypotheek Visie is dat ze objectief en onafhankelijk naar de wensen van de klant kijken. Complexe zaken zijn geen probleem, maar vormen juist een richtlijn naar succes. Ik zeg altijd maar zo; als je geen doel hebt, kun je ook niet scoren.

In de functie van receptioniste is Ingrid een duizendpoot. Belletjes, fysieke en digitale post, het warm ontvangen van gasten, ondersteunen van administratie en logistieke taken houden haar uren zoet. “Ik vind het een uitdaging om klanten zo efficiënt en kort mogelijk door te verwijzen naar de juiste persoon of vestiging. Het contact met verschillende mensen geeft me positieve energie. Wat ik leuk vind is dat ondanks dat ik de hele dag alleen zit, niets me achter de receptie ontgaat. Ik heb contact met iedereen van de centrale en de vestigingen in het land.”

Ik ervaar Hypotheek Visie daarnaast als een warme, toegankelijke werkgever. De deur staat altijd open. Als je laat zien dat je vooruitstrevend en ambitieus bent, ontvangen ze dit met open armen. Er is gelegenheid om te groeien. Ik ben ervan overtuigd dat als je de juiste baan vindt, je geen dag hoeft te werken. Dat voelt voor mij echt zo.”

Ook met plezier naar je werk gaan? Bekijk hier onze vacatures >