Ervaringen van onze klanten

Wil je weten hoe het klant van Hypotheek Visie verging? Lees dan hieronder de ervaringen van onze klanten.

 

Letty en Jeroen tevreden over hypotheekadvies van Hypotheek Visie Amersfoort

Ze kochten voor het eerst in hun leven een nieuwbouwwoning. Letty (38) en Jeroen (39), klanten van Hypotheek Visie Amersfoort, wonen nu nog in een eengezinswoning in Hooglanderveen. In mei start de bouw van hun vrijstaande huis. Een spannend traject, maar dankzij financieel adviseur Jan Kees ten Wolde hebben ze er alle vertrouwen in. Lees hier hun gehele verhaal!

De ervaring van Eveline Verbeek uit Hengelo

Vol bewondering lopen we de woning van Eveline (41), haar man Mark en dochter Luna binnen. Een stijlvol gebouw omringd met natuur, fluitende vogels en inclusief rondlopende gasten. Het gezin Verbeek runt namelijk niet alleen een huishouden, maar ook Bed & Breakfast Villa Beldershoek in Hengelo. Harmen Kuipers is al jarenlang hun vertrouwde hypotheekadviseur en schoot ze te hulp bij de herfinanciering van de verbouwing. Lees hier het gehele verhaal. 

Johan en Patricia uit Spijkenisse

Bij de vestiging Hypotheek Visie Rotterdam Weena liepen we klanten Johan en Patricia Benard tegen het lijf. Zij hebben elkaar 10 jaar geleden op de werkvloer ontmoet. Beiden werken ze nog steeds in de zorg. In december verhuizen ze naar hun droomhuis. Hypotheekadviseur Pieter der Kinderen hielp ze met het afsluiten van een passende hypotheek. Lees hier hun gehele recensie. 

Familie Teunis uit Zwolle

De familie Teunis bestaat uit meerdere vaste klanten. Wij laten vader Johan en zijn zoons Jacco en Isaak aan het woord. Zij sloten namelijk alle drie meerdere keren een hypotheek af bij Hypotheek Visie Zwolle, onder leiding van Frank van Eijk. Lees hun hele verhaal hier.