Hypotheekadviseur Gouda

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Gouda die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Hypotheek Visie Gouda helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Gouda voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
De adviseur is betrokken, denkt mee, puzzelt welke hypotheekverstrekker qua voorwaarden het beste aansluit. Is ook bereid om tussentijds bij te sturen. Erg prettige en professionele persoon.
Ilse
Goed financieel advies gekregen en ook goed geluisterd wat wij wilden. Er was veel afstemming nodig om de hypotheek bij Hypotrust afgesloten te krijgen. Hoog frequente mail en telefonisch contact om alle documentatie op orde krijgen. Aan beide kanten wat slordigheden in het proces maar we hielden elkaar scherp met een positief resultaat tot gevolg. Al met al een prima samenwerking.
Wilfred
We kregen geen of matige antwoorden op vragen, moesten zelf alle deadlines in de gaten houden en nabellen/controleren of alles goed was gegaan. Deadlines zijn niet gehaald door de adviseur, bij navraag kregen we een grote mond ('jij hebt toch ook wel eens geen tijd?'). Aantal antwoorden en adviezen bleken niet te kloppen. Gevolg is dat we met een hypotheek zitten die niet optimaal is (ondanks vele opmerkingen en navragen van tevoren van onze kant). We raden iedereen ten zeerste af om een hypotheek bij/door deze adviseur te laten afsluiten. Veel geld betaald voor een ondermaats 'advies'!
Anoniem

Wonen en leven in Gouda

Kaasstad en stroopwafelstad. Dat is Gouda. De stad waar de Goudse kaas voor het eerst werd verhandeld en waar nog elke week een kaasmarkt plaatsvindt. De stroopwafel zag in Gouda voor het eerst het levenslicht. Maar de stad in de provincie Zuid-Holland biedt natuurlijk veel meer. Het is een sfeervolle stad met een rijke geschiedenis. Je vindt er veel historische en monumentale panden waarvan het Oude Stadhuys op de markt misschien wel de bekendste is. Dit prachtige pand wordt omringd door gezellige restaurantjes en uitgaansgelegenheden. In Gouda hoef je je niet te vervelen. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats, zoals Gouda bij kaarslicht en de Goudse Keramiekdagen. Houd je van de natuur? De stad is omringd door oude polders en de Reeuwijkse plassen liggen om de hoek. Wonen kan in de historische binnenstad, een kindvriendelijke woonwijk of kies je liever voor een nieuwbouwwijk? Gouda biedt het allemaal.
Een huis kopen in Gouda? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Gouda aan het juiste adres.

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Cees Teerds
Franchisenemer, Financieel Adviseur