Hypotheekadviseur Gouda

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Gouda die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Hypotheek Visie Gouda helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Gouda voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
De advieszeur deed goede voorstellen en gaf heldere uitleg. Hij heeft veel ervaring en goede contacten. Dat gaf vertrouwen. Met zijn drukke agenda was het soms ontmoedigend om hem te moeten bellen naar de status i.v.m. het behalen van de diverse deadlines. Verder is hij een heel prettig persoon.
Michael
De adviseur is betrokken, denkt mee, puzzelt welke hypotheekverstrekker qua voorwaarden het beste aansluit. Is ook bereid om tussentijds bij te sturen. Erg prettige en professionele persoon.
Ilse
Goed financieel advies gekregen en ook goed geluisterd wat wij wilden. Er was veel afstemming nodig om de hypotheek bij Hypotrust afgesloten te krijgen. Hoog frequente mail en telefonisch contact om alle documentatie op orde krijgen. Aan beide kanten wat slordigheden in het proces maar we hielden elkaar scherp met een positief resultaat tot gevolg. Al met al een prima samenwerking.
Wilfred

Onze medewerkers

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Wonen en leven in Gouda

Kaasstad en stroopwafelstad. Dat is Gouda. De stad waar de Goudse kaas voor het eerst werd verhandeld en waar nog elke week een kaasmarkt plaatsvindt. De stroopwafel zag in Gouda voor het eerst het levenslicht. Maar de stad in de provincie Zuid-Holland biedt natuurlijk veel meer. Het is een sfeervolle stad met een rijke geschiedenis. Je vindt er veel historische en monumentale panden waarvan het Oude Stadhuys op de markt misschien wel de bekendste is. Dit prachtige pand wordt omringd door gezellige restaurantjes en uitgaansgelegenheden. In Gouda hoef je je niet te vervelen. Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats, zoals Gouda bij kaarslicht en de Goudse Keramiekdagen. Houd je van de natuur? De stad is omringd door oude polders en de Reeuwijkse plassen liggen om de hoek. Wonen kan in de historische binnenstad, een kindvriendelijke woonwijk of kies je liever voor een nieuwbouwwijk? Gouda biedt het allemaal. Een huis kopen in Gouda? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Gouda aan het juiste adres.

Maak een afspraak >