Hypotheekadviseur Groningen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Groningen? Dan ben je bij Hypotheek Visie Groningen aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 08:30 - 17:30
  • Dinsdag
  • 08:30 - 17:30
  • Woensdag
  • 08:30 - 17:30
  • Donderdag
  • 08:30 - 21:00
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17:30

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Op 7 nov..hadden wij met de adviseur een eerste ( gratis) gesprek over het eventueel oversluiten van onze hypotheek.Alles werd duidelijk aan ons uitgelegd en met ons meegedacht. Nadat we besloten tot oversluiten konden we snel met elkaar via de App dingen doorspreken en konden we via de mail allerlei stukken aanleveren en 29 nov.konden we bij de adviseur op kantoor de nieuwe hypotheek tekenen. We zijn dus maar "lijfelijk" 2 x op het kantoor geweest! Prima sfeer daar,we voelden ons er op ons gemak,heel informele aanpak. Ook met een collega goed contact gehad. We zijn super tevreden.
Greko
Alles is tot de bodem toe geregeld voor ons. Zelf nergens omkijken naar gehad en zijn met alles op de hoogte gehouden. Wanneer we zelf vragen hadden, even een Appje of belletje en even later hadden we antwoord en was alles helder. Top!!
Lk
Wij beoordelen hypotheekvisie met 5 sterren. Omdat ze ons snel en kundig hebben geholpen. Alles was voor ons nieuw maar door alle goede uitleg en informatie wisten we snel wat we moesten regelen. Ook de app service zouden wij beoordelen met 5sterren wegens wij snel antwoord hadden op alle gestelde vragen. Onze hypotheek was zo geregeld waardoor we binnenkort samen kunnen genieten van onze nieuwe aanwinst. Zeker een aanrader om naar toe te gaan, zeer tevreden!
Iris

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

 

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Groningen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Groningen.

Wonen en leven in Groningen

Groningen is een stad met vele gezichten. De stad heeft haar inwoners veel te bieden. Op de Grote markt, met de Martinitoren, is het goed vertoeven op een van de vele terrasjes of in de cafés. Het is ook een stad waar veel wordt georganiseerd. Jaarlijks vindt er in het Stadspark het Bevrijdingsfestival plaatst. Hier is er normaal gesproken ook al goed vertoeven. Liever iets meer rust en natuur om je heen? Ook dat kan. Het is dan ook niet gek dat Groningen een fijne stad is om te wonen. Waar in Groningen je wilt wonen is afhankelijk van je wensen. Wijken als Oosterpoort, Korrewegwijk, De Rivierenbuurt, Helpman, Paddepoel of Lewenborg hebben allemaal hun unieke karatiristieken. Wil je een huis kopen in Groningen en wil je meer weten over je financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Groningen aan de Westersingel.

Maak een afspraak >