Hypotheekadviseur Groningen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Groningen? Dan ben je bij Hypotheek Visie Groningen aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 08:30 - 17:30
  • Dinsdag
  • 08:30 - 17:30
  • Woensdag
  • 08:30 - 17:30
  • Donderdag
  • 08:30 - 21:00
  • Vrijdag
  • 08:30 - 17:30

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Super snel geholpen, duidelijk advies en wanneer iets niet geheel duidelijk was werd het nogmaals goed uitgelegd. Verschillende opties zijn besproken en ik had niet de indruk dat ik voor iets moest kiezen maar dat ik zelf de keuzes kon maken wat betreft mijn nieuwe hypotheek. Ook super is de whats app dienst die wordt verleend. Bij vragen een appje en binnen een korte tijd een antwoord terug. Ook niet onbelangrijk, alle medewerkers zijn ontzettend vriendelijk. Hypotheek visie Groningen is zeker een aanrader!!
Rien
ik kreeg het gevoel dat ze alle tijd voor me hadden. Alle vragen werden duidelijk en begrijpelijk uitgelegd. Het advies was helder en de adviseur zocht voor me naar de beste oplossing. Ik liep naar buiten met het gevoel dat ik mijn dromen kon gaan realiseren. En dat is gelukt! Mede dankzij het geduld en het fijne werk van de adviseur en alle medewerkers van Hypotheek Visie Groningen!
Karin
Alle zorg rondom de hypotheek, wordt je uit handen genomen !! Hypotheek Visie Groningen Westersingel is absoluut een geweldig team. Goed te bereiken en de samenwerking is open en toegankelijk en heel vertrouwd.
een tevreden klant

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

 

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Groningen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Groningen.

Wonen en leven in Groningen

Groningen is een stad met vele gezichten. De stad heeft haar inwoners veel te bieden. Op de Grote markt, met de Martinitoren, is het goed vertoeven op een van de vele terrasjes of in de cafés. Het is ook een stad waar veel wordt georganiseerd. Jaarlijks vindt er in het Stadspark het Bevrijdingsfestival plaatst. Hier is er normaal gesproken ook al goed vertoeven. Liever iets meer rust en natuur om je heen? Ook dat kan. Het is dan ook niet gek dat Groningen een fijne stad is om te wonen. Waar in Groningen je wilt wonen is afhankelijk van je wensen. Wijken als Oosterpoort, Korrewegwijk, De Rivierenbuurt, Helpman, Paddepoel of Lewenborg hebben allemaal hun unieke karatiristieken. Wil je een huis kopen in Groningen en wil je meer weten over je financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Groningen aan de Westersingel.

Maak een afspraak >