Hypotheekadviseur Haarlem Noord

Hypotheekadvies dat bij jouw situatie past; dat krijg je bij Hypotheek Visie Haarlem Noord! Onze hypotheekadviseur brengt graag alle mogelijkheden graag voor je in kaart. Of je nu je eerste huis gaat kopen, wilt verhuizen, gaat scheiden of als je jouw hypotheek wilt oversluiten; Hypotheek Visie Haarlem Noord helpt je graag met een persoonlijk en onafhankelijk advies. Ook voor je pensioen of verzekeringen kun je bij je bij ons terecht.

Openingstijden

  • Maandag
  • 10:00 - 17:30
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:30
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:30
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:30
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:30
* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft namelijk veel invloed op je hele financiële leven. Een hypotheek afsluiten doe je dan ook niet zomaar. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie in Haarlem Noord. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar ook naar de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het financieel advies van Hypotheek Visie Haarlem Noord. Onze adviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.


Leven in Haarlem

Haarlem. Hoofdstad van Noord-Holland. Een stad die al een paar keer de titel beste winkelstad van Nederland gekregen. Maar Haarlem heeft veel meer te bieden. De stad ademt historie. Je vindt er veel monumenten en musea. Aan de Grote Markt, Botermarkt en Oude Groenmarkt vind je vele cafés, restaurants en terrasjes waar het goed vertoeven is.

Wonen in Haarlem Noord

Een huis in jaren-30 stijl, een nieuwbouwwoning, midden in de stad of juist in een buitenwijk. Je vindt het allemaal in Haarlem. Ook in Haarlem Noord vind je een breed scala aan woning. Kies je voor een woning in Te het Te Zaanenkwartier of ga je voor het pittoreske dorp Spaarndam-West wat ook bij Haarlem Noord hoort. Waar je ook een huis wilt kopen in Haarlem Noord, de adviseur van Hypotheek Visie Haarlem-Noord geeft je graag onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies. Maak een afspraak.

FAQ Hypotheek Visie Haarlem Noord

Welke hypotheek past bij mij?

Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Haarlem Noord vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Haarlem Noord.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?

Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken.

Wat is de actuele hypotheekrente?

Wil je de hypotheekrente vergelijken? De actuele hypotheekrentes van verschillende aanbieders vind je op onze site. Je kunt jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.”

Hypotheekadviseur in Haarlem Noord

Ben je op zoek naar een hypotheek om een huis te kopen in Haarlem of omgeving en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Haarlem Noord.

Maak een afspraak