Hypotheekadviseur Hillegom

Hypotheekadvies dat bij jouw situatie past; dat krijg je bij Hypotheek Visie Hillegom! Onze hypotheekadviseurs helpen je graag met een volledig onafhankelijk hypotheekadvies op maat. We brengen alle mogelijkheden graag voor je in kaart en begeleiden je van A-Z. Zo weet jij snel waar je aan toe bent. Wij helpen je met persoonlijk advies als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, gaat scheiden of als je jouw hypotheek wilt oversluiten.  Daarnaast adviseren wij je graag als je de overwaarde van je huidige woning wilt opnemen, voor een verbouwing of andere bestemming. Ook voor je pensioen of verzekeringen kun je bij Hypotheek Visie Hillegom terecht.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak dan een afspraak met één van onze hypotheekadviseurs. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 10:00 - 16:00
* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Hypotheek Visie Hillegom helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. 

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Hillegom maakt het graag inzichtelijk voor je.

 

FAQ Hypotheek Visie Hillegom

Kan ik een huis in Hillegom kopen?

Of je een huis kunt kopen in Hillegom hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Hillegom?

Je kunt bij Hypotheek Visie Utrecht Centrum online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Welke hypotheek past bij mij?

Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Hillegom vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Hillegom.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?

Je kunt je maximale hypotheekbedrag eenvoudig bereken met onze rekentool. De rekentool geeft je een indicatie van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wil je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie, dan adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Hoofddorp is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.