Hypotheekadviseur Hilversum

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Hilversum, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Hilversum aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 17:00
* 's avonds en op zaterdag en zondag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Wij waren opzoek naar advies voor het aanvragen voor een lening om het huis te kunnen verbouwen. We hebben daarin aangegeven dat dit terrein voor ons onbekend is en opzoek zijn naar een adviseur die ons dit in makkelijke taal kan uitleggen. En dat is gelukt! Wim een is prettige adviseur met heel veel geduld en ons alles kan uitleggen waardoor we de daarna naar huis kunnen en weten wat van ons wordt verwacht. Wat uiteindelijk heeft geresulteerd tot een positief resultaat.
Familie Verweij
I'm absolutly incapable of understanding anything financial but somehow Sabine managed to make everything clear for me. Now, any time I'm at any birthday party I'll be able to explain anyone how my mortgage works :D
Alex
Zowel Wim als Bianca, waren heel erg meelevend, doen hun werk super goed, hebben duidelijke uitleg, en altijd bereidt tot luisteren en advies geven, maar ook om klanten gerust te stellen. Dat waardeer ik heel erg. Ik mag wel zeggen dat ik deze mensen een warm hart doe draag. Ga zo door met jullie werk, het is super waardevol vooral voor mensen die wat onzeker zijn. TOP gedaan. DANK JULLIE WEL.
J.E.A.

Hypotheek Visie Hilversum en Collectief Particulier Opdrachtgevers-projecten

Hans en Jenny Muusze kochten een nieuwbouwwoning in Waalre, maar kozen voor een hypotheekadvieur in Hilversum. Waarom? De goede klik. Sabine Bomhof van Hypotheek Visie Hilversum regelde het voor ze. Lees er nu alles over > 

 

Hypotheek Visie Hilversum en Collectief Particulier Opdrachtgevers-projecten

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Hilversum or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Hilversum maakt het graag inzichtelijk voor je.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Hilversum. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Maak kennis met Franchisenemer Sabine Bomhof

Sabine Bomhof is sinds een jaar onderdeel van de Hypotheek Visie familie en runt samen met Sonja den Blanken de vestiging in Hilversum. Ze gaat iedere dag met plezier naar haar werk. In dit interview vertelt ze waarom >

Wonen en leven in Hilversum

Hilversum is de mediastad van Nederland. De stad dankt deze naam aan de aanwezigheid van de vele radio- en televisiestudio’s. Ook het museum Beeld en Geluid is hier gevestigd. Door het gebruik van de vele kleuren valt dit gebouw direct op. Maar Hilversum is natuurlijk veel meer dan de mediastad.  In de binnenstad kun je goed winkelen in het overdekte winkelgedeelte Hilvertshof of de Gooise Brink. Er zijn genoeg horecagelegenheden om onder andere te genieten van een heerlijk diner. Wie van de natuur houdt, kan zijn of haar hart ophalen in één van de gebieden van het Goois Natuurreservaat. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden over de heide. Tel daar nog eens de centrale ligging van de stad bij op en alle ingrediënten zijn aanwezig om fijn te wonen. Wil jij graag een huis kopen in Hilversum? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Hilversum. 

FAQ Hypotheek Visie Hilversum

Kan ik een huis in Hilversum kopen?
Of je een huis kunt kopen in Hilversum hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie? 

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Hilversum?
Je kunt bij Hypotheek Visie Hilversum online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving."

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd? 
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen.  Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Hilversum ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen. 

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Hilversum vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Hilversum.