Hypotheekadviseur Hoofddorp

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Hoofddorp, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Hoofddorp aan het juiste adres. Of je nu je eerste huis gaat kopen, wilt verhuizen, gaat scheiden of als je jouw hypotheek wilt oversluiten; wij voorzien je graag van persoonlijk advies. Ook voor je pensioen of verzekeringen kun je bij Hypotheek Visie Hoofddorp terecht.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? 
Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Expat and buying a house in the Netherlands
Are you an expat? And do you want to buy a house in Hoofddorp or Haarlemmermeer region or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 21:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 21:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00
* in avonduren en zaterdag op afspraak

Hypotheekadvies in Amstelveen

Wil je graag hypotheekadvies in Amstelveen? Dat kan. Hypotheek Visie heeft een spreekkamer in het pand van MKB Administratiekantoor Van der Eijk:
Dorpsstraat 86
1182 JG Amstelveen
023-7993083

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
De adviseur probeert zich aardig te profileren dat hij alles voor zijn klanten doet.. terwijl wij er achter kwamen dat hij lui is en niets voor ons als klant deed. Als hij iets doet, is er altijd iets wat belangrijker is dan jij. Door zijn luiheid hebben wij een schade post opgelopen van enkele 10 duizende euro's. Ik zou hem nooit aanraden en ga naar iemand toe die verstand heeft van zaken en scherp is. Dat is deze adviseur verre van.
K Hoofddorp
Jeff is een buitengewoon aardige kerel die zijn vak verstaat. Hij heeft onze situatie goed weten te doorgronden en daarbij een passend financieel advies uitgewerkt. Gedurende het gehele proces heeft hij puik maatwerk geleverd. Bedankt Jeff.
Wim
Jeff heeft het oversluiten van onze hypotheek op een professionele wijze geregeld. Hij was eerlijk en open in de uitleg over de hypotheek en de stappen welke genomen moesten worden. Voornamelijk de nazorg na het oversluiten van de hypotheek, is waar Jeff voor mij in uitblinkt.
Rowdy

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

 


Wonen en leven in Hyde Park samen met Hypotheek Visie

Hyde Park. Een unieke nieuwbouwproject in Hoofddorp. Op de plek van kantorenpark Beukenhorst-West verschijnt een hypermoderne, duurzame en autoloze wijk. De oude kantoorpanden maken de komende tijd plaats voor ruim 3.800 appartementen en studio’s. Kenmerkend voor het unieke project is de moderne architectuur en de vele grote dakterrassen. Het wordt een levendig en veilige wijk waar je heerlijk kunt wonen en leven. Een stadswijk voor jong en oud. Door de fijne ligging, het internationale karakter en de vele voorzieningen zullen zowel alleenstaande, als stellen en gezinnen zich in Hyde Park thuis voelen.

Nieuwbouwwoning kopen Hyde Park Hoofddorp

Een nieuwbouwwoning kopen op Hyde Park is best spannend. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Wat kan ik maximaal lenen? Wat worden mijn maandlasten? Wat is een bouwdepot? Kan ik meerwerk meefinancieren? Voor het antwoord op al deze vragen kun je bij Hypotheek Visie Hoofddorp terecht. Als hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Hoofddorp ben ik op de hoogte van alle mogelijkheden, ken ik de producten en ik weet precies welke route we moeten doorlopen. Graag neem ik uitgebreid de tijd om jou en je wensen te leren kennen, zodat ik een verantwoord en financieel plan kan maken voor de aankoop van een woning in Hyde Park. Het resultaat? Een hypotheek die bij je past zonder de vervelende rompslomp.

Jouw mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning in Hyde Park

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning op Hyde Park en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Hypotheek Visie in Hoofddorp geeft je graag inzicht en denkt met je mee!
Maak een afspraak

Hypotheekadvies op maat

Een hypotheek heeft een grote impact op je financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je een hypotheekadvies op maat krijgt als je een huis in omgeving Hoofddorp wilt kopen. Hiervoor kun je een afspraak maken met één van de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Hoofddorp. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar de laagste rentes, maar vergelijken de voorwaarden, de premie, de aflossingsmethode en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek krijgt die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dit is het vertrekpunt van Hypotheek Visie Hoofddorp. Onze hypotheekadviseur zoekt de beste hypotheek die bij je past in omgeving Hoofddorp. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente. Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Hoofddorp maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Hoofddorp. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Hoofddorp.

Leven in Hoofddorp

Vlakbij Amsterdam ligt de gemeente Haarlemmermeer, met als hoofdplaats Hoofddorp. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is Hoofddorp een bruisende plek met veel stadse faciliteiten maar heeft het dorpse karakter wel weten te behouden. Geen wonder dat Hoofddorp een grote aantrekkingskracht heeft op veel mensen om er te gaan wonen. Door de Ring rond Hoofddorp is elke wijk in Hoofddorp prima te bereiken. Er zijn diverse busverbindingen en treinverbindingen naar Amsterdam, maar ook Haarlem of Zandvoort. Wie houdt van winkelen kan in Hoofddorp zijn of haar hart ophalen. Je vindt er een diversiteit aan winkels. In winkelcentrum Vier Meren kun je je prima vermalen. Bij een van de vele restaurantjes kun je gezellig lunchen of heerlijke dineren. Naar de bioscoop of theater? Ook dat kan. Wil je de rust op zoeken en genieten van de mooie natuur. Dan hoef je niet ver weg. Het Haarlemmermeerse bos of recreatiegebied Groene Weide biedt voldoende mogelijkheden.

Wonen in Hoofddorp

In 2020 telde Hoofddorp ruim 76.000 inwoners. De verwachting is dat dit de komende jaar groeit met 15.000. Daarom wordt er momenteel hard gebouwd aan nieuwe woningen. Vooral in het Tudorpark zijn ze volop aan het bouwen. Je vindt er woningen in verschillende maten en uitstralingen. De wijken in Hoofddorp kenmerken zich door verschillende bouwstijlen. Dichtbij het centrum vinden de wijken Kalorama en Graan voor Visch. In de wijken Pax, Overbos, Bornholm en Toolenburg vind je veel eengezinswoningen en kleine appartementengebouwen. Daarnaast kent hoofddorp de exclusieve villawijk Vrijschot Noord. En dan hebben we nog Floriande die vanaf 2000 voor uitbreiding van Hoofddorp heeft gezorgd. Hier vind je ook het ziekenhuis. Kortom, op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden.

Wonen en leven in Amstelveen

Amstelveen is uitgegroeid tot een populaire woonplaats. Dat is ook niet zo gek. De stad heeft veel faciliteiten. Je kunt er goed shoppen onder anders in het Stadshart, heerlijk eten en genieten om een terrasje. De stad heeft een bibliotheek, musea en diverse sportvoorzieningen. Wat Amstelveen ook geliefd maakt is de aanwezig hij van veel groen. Je bent daarnaast binnen no time in Amsterdam. Amstelveen biedt voor elke woonwens wat wils. De stad heeft verschillende woonwijken met elk haar eigen karakter. Ook wordt er volop gebouwd. Wil je graag een huis kopen in Hoofddorp ? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Hoofddorp aan het juiste adres. Onze adviseur maakt het graag voor jou inzichtelijk.  

 

FAQ Hypotheek Visie Hoofddorp

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Hoofddorp
Je kunt bij Hypotheek Visie Hoofddorp online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail waarmee je kunt inloggen voor het online gesprek.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Je kunt bij ons op de site de actuele hypotheekrentes vergelijken van verschillende geldverstrekkers. Je kunt hier jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De financieel adviseur van Hypotheek Visie Westland vergelijkt alle aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Hoofddorp.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Je kunt je maximale hypotheekbedrag eenvoudig bereken met onze rekentool. De rekentool geeft je een indicatie van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wil je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie, dan adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Hoofddorp is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.