Serviceplan+: een doorlopende service

Serviceplan+: een doorlopende service

Hypotheek Visie staat ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. We verlenen een unieke en doorlopende service: ServicePlan+. Hiermee zorgt Hypotheek Visie ervoor dat je hypotheek bij je persoonlijke situatie blijft passen. Een geruststellend idee.

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak met je hypotheekadviseur.

Maak een afspraak

Wat mag je van Hypotheek Visie verwachten?

Kies je voor het ServicePlan+, dan mag je het volgende van Hypotheek Visie verwachten:

  • Je ontvangt van ons elke 2 jaar een Hypotheeklasten Taxatie Rapport en je bent welkom voor een servicegesprek.
  • Periodiek ontvang je een e-mailnieuwsbrief met daarin informatie over relevante wetswijzigingen, fiscale wijzigingen, informatie over de rente-ontwikkeling en ontwikkelingen op de woningmarkt.
  • Een paar maanden voor de afloop van de rentevaste periode ontvang je een uitnodiging voor een servicegesprek.
  • Je krijgt online inzicht in je gegevens.

Serviceplan+: een doorlopende service

Inzicht in je hypotheek met het servicegesprek

Gedurende de looptijd van je hypotheek is het goed om regelmatig te checken of alles nog goed geregeld is. Je persoonlijke situatie en wensen kunnen door de tijd heen veranderen. Zo kan je financiële situatie heel anders zijn dan toen je je hypotheek afsloot. Ook kunnen de fiscale en wettelijke regels wijzigen. Wat betekent dit voor de betaalbaarheid van je hypotheek? Niet alleen nu, maar ook als er zich gebeurtenissen voordoen die je financiële leven beïnvloeden zoals:

Hypotheek Visie geeft jou hier tijdens het servicegesprek inzicht in. Op basis van actuele gegevens, zoals de WOZ-waarde van je woning, je inkomens- en pensioengegevens, ontvang je van Hypotheek Visie een Hypotheeklasten Taxatie rapport.

Wat is het Hypotheeklasten Taxatie Rapport?

Het Hypotheeklasten Taxatie Rapport geeft jou een actueel en objectief inzicht in de financiële positie rondom je hypotheek. In dit rapport wordt je financiële situatie op waarde geschat en voorzien van rapportcijfers. Dit doen we op basis van je actuele financiële situatie en de meest recente hypotheeknormen. De cijfers geven je inzicht in de betaalbaarheid van je hypotheek. Nu, maar ook als er iets verandert in je persoonlijke of financiële situatie.

Je ziet in één oogopslag hoe je ervoor staat. Is alles nog steeds goed geregeld? Of zijn er punten die aandacht nodig hebben? Je beslist zelf of je eventueel wilt bijsturen. Natuurlijk helpen wij jou daar graag bij.

Persoonlijk advies?

Maak vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie bij jou in de buurt.