Win een stylist

Als klant met een ServicePlan+ abonnement maak je nu kans op één van de drie gratis interieur- of tuinadviezen van AlleStylisten.nl en Alletuinontwerpers.nl! Mocht je naast de winst grijpen dan ontvang je in ieder geval 10% korting op een advies!

 

Wat kun je winnen?

Net verhuisd naar je nieuwe huis? En kun je wel wat advies gebruiken bij de inrichting? Of woon je al even in je droomwoning, maar wil je nu ook graag de tuin naar je wens gaan inrichten?

Wij bieden de oplossing: wij verloten drie adviezen. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten interieur- of tuinadviezen. Een advies bestaat uit een 1,5 uur durend gesprek bij jou aan huis.

Soorten advies

Je kunt kiezen uit de volgende opties.

Kleuradvies
Met een kleuradvies geef je jouw interieur in korte tijd een hele nieuwe sfeer. Gedurende 1,5 uur komt een interieurstylist aan huis en geeft ter plekke een mondeling kleuradvies ten behoeve van één ruimte. De interieurstylist houdt rekening met lichtval, ligging en materiaalkeuze.

Lichtadvies
Met een lichtplan krijg je inzicht in de lichtbehoefte en worden algemene, functionele en sfeerverlichting optimaal afgestemd op jouw leefwijze. Gedurende 1,5 uur komt de interieurstylist aan huis en stelt ter plekke een 2D lichtplan op ten behoeve van één ruimte.

Meubeladvies
Met een meubelplan laat de interieurstylist je zien hoe jouw meubels het mooist en meest praktisch uitkomen in de ruimte. Gedurende 1,5 uur komt de interieurstylist aan huis en maakt ter plekke een 2D meubelplan ten behoeve van één ruimte.

Tuinadvies 1 2D tuinschets
Gedurende 1,5 uur* komt de tuinontwerper aan huis om wensen door te nemen en maakt ter plekke een 2D tuinschets. De tuinontwerper tekent op schaal de grote lijnen van de nieuwe tuinstructuur en geeft een globaal advies voor de beplanting.

Tuinadvies 2 mondeling tuinadvies
Gedurende 1,5 uur* komt de tuinontwerper aan huis en geeft ter plekke mondeling tuinadvies. Handig wanneer je wel wat tips kunt gebruiken zoals hoe & wanneer te snoeien of wat nu precies te doen met die lastige hoek waar geen enkele plant goed wil bloeien. Maar je hebt geen behoefte aan een hele nieuwe indeling.

* De 1,5 uur is gebaseerd op een tuinschets en tuinvisite voor een gemiddelde stadstuin of 2-onder-1 kap woning. Voor grotere tuinen van landhuizen en vrijstaande huizen zal meer tijd nodig zijn (tegen meerprijs).

Wat moet je doen om kans te maken?

In principe helemaal niets. Als ServicePlan+ klant maak je automatisch ieder kwartaal kans op één van de drie adviezen. In de eerste week van april 2017 ontvangen de winnaars bericht. De winnaars worden ook bekend gemaakt op deze pagina.

         

10% korting

Geen prijs? Alle ServicePlan+ klanten krijgen 10% korting op een interieur- of tuinadvies. Kijk op www.allestylisten.nl of www.alletuinontwerpers.nl voor een adviseur bij jou in de buurt. Op de site van de stylist staan de prijzen van de verschillende pakketten of je kunt een prijsopgave opvragen. Geldig tot en met 31 december 2017 onder vermelding van hypo2017.

Allestylisten.nl
AlleStylisten.nl is een landelijk dekkend interieurstylistenplatform waar je interieurstylisten in je regio kunt vinden. Op de website zijn de stylisten op stad of per provincie te vinden waarbij je ook foto's van de stylist zelf, projectfoto's en klantenreacties kunt bekijken. Bekijk ook de wekelijkse blog waarin je iedere week door een andere stylist een kijkje achter de schermen kunt nemen vol met tips en inspiratie.

Alletuinontwerpers.nl
AlleTuinontwerpers.nl is een landelijk dekkend platform waar je tuinontwerpers in je regio kunt vinden. Op de website zijn de tuinontwerpers snel op stad of per provincie te vinden waarbij je ook foto's van de tuinontwerper zelf, projectfoto's en klantenreacties kunt bekijken. De vakkundige tuinontwerpers maken tuinontwerpen, beplantingsplannen, geven tuinadvies en begeleiden indien gewenst ook de tuinaanleg zodat je straks zonder zorgen kunt genieten van jouw droomtuin.


Algemene voorwaarden >

Winnaars Serviceplan+ actie najaar 2017

Marie-Claire Buhler, ontwerper aangesloten bij alletuinontwerpers.nl en Jos Brouwers, adviseur van Hypotheek Visie Maastricht reiken het gewonnen tuinadvies uit aan Serviceplan+ klant Floor Krooi. 

Adelitha Salas, ontwerper aangesloten bij allestylisten.nl en Wim Wolfs, hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Tilburg reiken het gewonnen tuinadvies uit aan Serviceplan+ klanten Joey Broers en Jaimy Daanen. 

Stefan Jaspers, ontwerper aangesloten bij alletuinontwerpers.nl en Marijke Veldink, managementassistente van Hypotheek Visie Deventer reiken het gewonnen tuinadvies uit aan Serviceplan+ klant mevrouw van Gelder. 

Winnaars Serviceplan+ actie voorjaar 2017

Marja Gijben, ontwerper aangesloten bij alletuinontwerpers.nl en Paul van der Linden, hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Uden reiken het gewonnen tuinadvies uit aan Serviceplan+ klant Ferry van Uden.

Annemarie Kloppenburg, stylist aangesloten bij allestylisten.nl en Sander Volger, hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein reiken het gewonnen interieuradvies uit aan Serviceplan+ klant Fleur van Brenk.

Jutta Junge, stylist aangesloten bij allestylisten.nl en Sander Pelgröm, hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Zwolle reiken het gewonnen interieuradvies uit aan Serviceplan+ klanten Manon en Cesar Blaauwgeers.