Vergoeding

De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie nemen uitgebreid de tijd voor jouw advies. We gaan niet over één nacht ijs en stellen een gedetailleerd plan op, dat bij je huidige en toekomstige situatie past. In het dienstverleningsdocument kun je vinden op welke wijze Hypotheek Visie wordt beloond. 

Eerste gesprek is gratis

Wij kiezen voor volledige openheid en transparantie over onze dienstverlening, de producten en de kosten. Het eerste gesprek bij Hypotheek Visie is dan ook gratis. Tijdens het eerste gesprek hoor je van ons wat de kosten van ons advies zijn. Lees meer over ons hypotheekadvies >

Basisvergoeding

De basisvergoeding voor het Integraal Hypotheek Advies omvat het gehele traject van informeren & inventariseren, analyseren, adviseren en bemiddelen. Wij werken met vrijwel alle aanbieders voor het adviseren over en het bemiddelen in financiële producten. We zijn dus volledig onafhankelijk. Zo weet jij zeker dat je een onafhankelijk en deskundig advies krijgt. 

Nazorg

Voor nazorg geldt het ServicePlan+. Het advies kan uitgebreid worden met advies over het afdekken van risico's van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden. Ook kunnen er situaties zijn waardoor extra werkzaamheden nodig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je zelfstandig ondernemer bent, gaat scheiden of begeleiding wil bij een Starterslening. In deze gevallen wordt het tarief hoger als gevolg van de extra werkzaamheden die wij voor je hebben verricht.

Persoonlijk advies?

Maak vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie bij jou in de buurt.