Hypotheekadviseur Kampen

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Kampen? Dan ben je bij Hypotheek Visie Kampen met ervaren hypotheekadviseurs aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het kopen van je eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Kampen helpen je graag bij het vinden van een passende hypotheek. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 17:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 17:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 17:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 15:00
* in avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Leven in Kampen

Kampen is een oude Hanzestad in onze mooie provincie Overijssel. De vele oude monumenten in de stad en de diverse poorten die de stad rijk is, verraden de rijke historie. Door haar ligging aan de IJssel was er vroeger al veel bedrijvigheid. En dat is er vandaag de dag nog steeds. Je kunt er uitstekend winkelen en gezellig eten en drinken in een van de vele cafés en restaurants. De stad biedt verschillende sportmogelijkheden en speeltuinen. Ook vind je er een zwembad, bibliotheek, theater en verschillende musea.

Kampen is centraal gelegen. Door de snelwegen A50 en A28 en een prima openbaar vervoer is de stad goed bereikbaar vanuit de verschillende delen van het land.
Wil je graag groen om je heen? Dat vind je ook in Kampen. Je vindt er onder andere de IJsseldelta , één van de 20 nationale landschappen in Nederland. Ontdekt de prachtige natuur per fiets of lopend. De natuurliefhebber kan ook zijn of haar hart ophalen bij het Ketelmeer.

Wonen in Kampen

Naast de stad Kampen bestaat de gemeente Kampen uit de dorpskernen Grafhorst, 's-Heerenbroek, IJsselmuiden, Kamperveen, Mastenbroek, Wilsum en Zalk. De gemeente biedt voor elke woonwens wat wils. Naast bestaande bouw vind je er ook diverse nieuwbouwprojecten. In Kampen wordt er volop gebouwd in de nieuwe wijk Het Stationskwartier en Reeve. Het Meer is het nieuwbouwplan in IJsselmuiden.

Wil jij een woning kopen in de gemeente Kampen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Kampen

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Kampen

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Kampen?
Je kunt bij Hypotheek Visie Kampen online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Kampen is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Hoe hoog is de hypotheekrente?
Wil je de hypotheekrente vergelijken? Ga voor de actuele hoogte van de hypotheekrentes van verschillende aanbieders naar onze vergelijkingspagina. Op deze pagina kun je jouw aflossingsvorm en de geldverstrekkers selecteren die je wilt vergelijken. Hypotheek Visie is 100% onafhankelijk en kan daarom de hypotheekproducten van ruim 40 banken en geldverstrekkers in Nederland met elkaar vergelijken.

Onze medewerkers