Kwaliteitsmedewerker Hypotheek Dossiers – Hypotheek Visie Centrale

20-24 uur per week m/v, locatie: Best

Met jouw kennis en expertise op Hypotheken, weet je precies aan welke eisen een adviesdossier moet voldoen en je wilt deze kennis graag delen. Samen met je collega’s draag jij zorg voor de uitvoering van ons kwaliteitsbeleid. Je volgt nieuwe wet- en regelgeving op de voet en weet de impact hiervan op een juiste wijze toe te passen op onze activiteiten, producten en dienstverlening.

Hypotheek Visie Centrale - BestJe draagt het belang van compliant zijn uit. De focus in je functie komt te liggen op het beoordelen van adviesdossiers en het sparren met (en begeleiden van) de adviseurs. Je voert dus interne audits uit op kwaliteit en stuurt aan op de verbetering. Dit is een bijzondere dynamiek waarin je je beweegt en je moet de theorie dus met de praktijk kunnen verbinden. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het actueel houden van processen en procedures en houdt je toezicht op minimale eisen in het kader van Toezicht en Controle (WFT).

Jij en Hypotheek Visie

Zodra je een Hypotheek Visie vestiging betreedt, voel jij je thuis, we hebben iets van een familie. Iedereen is welkom. Van klant tot medewerker. Stilzitten doen we niet graag, we zetten als team onze schouders onder commerciële doelstellingen en houden van ons werk. Vernieuwing gaan we niet uit de weg en voor inspirerende ideeën staan we open.

Profiel; dit ben jij:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, representatieve kandidaten, die:

  • Minimaal een MBO+ (bv. HEAO/MEAO) opleiding hebben afgerond, bijvoorbeeld richting bank- en verzekeringswezen
  • 1-3 jaar relevante werkervaring hebben opgedaan in de financiële dienstverlening
  • In bezit zijn van Wft Basis; Wft Hypothecair Krediet is een pre maar in ieder geval moet de bereidheid er zijn om dit op korte termijn te behalen
  • Accuraat en klantgericht kunnen werken
  • Stressbestendig zijn en zelfstandig kunnen werken
  • Over goede contactuele vaardigheden beschikken
  • Bekend zijn met adviessoftware of dit op korte termijn zich eigen kunnen maken

Game, set, match?

Een goed salaris doet recht aan jouw inzet en we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen dus kosten voor specialistische WFT opleidingen worden net als reiskosten voor het openbaar vervoer volledig vergoed. We hebben een regeling voor pensioenopbouw en 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis.

Bel of mail Esther Brinkhoff
Talent & Performance Manager
06 - 21 64 09 99
recruitment@hypotheekvisie.nl


We zijn benieuwd naar je en willen je graag spreken. 

Ervaringen van collega’s

Wil je weten hoe het is om te werken bij Hypotheek Visie? Lees dan meer over de ervaringen van onze collega's.