Hypotheekadviseur Lunteren

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Lunteren, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Lunteren aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. Onze adviseur in Veenendaal staat ook voor je klaar.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17.30
  • Dinsdag
  • 09:00 - 21.00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17.30
  • Donderdag
  • 09:00 - 21.00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:30
* op afspraak geopend

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Hypotheek Visie Veenendaal heeft ons goed geholpen in het financiële gedeelte van het aan- en verkoopproces van de woningen. Ze stonden altijd klaar om onze vragen te beantwoorden en ons een zo passend mogelijk hypotheekadvies te geven gericht op onze persoonlijke situatie.
Arjan
We hebben een lange zoektocht naar een woning gehad (+-2,5 jaar) en zijn door het hele traject fijn geholpen door Martin. Een paar keer serieus op een huis geboden en telkens vooraf afstemming kunnen hebben over veranderingen in wat we konden lenen. Er wordt vanuit Martin en zijn medewerkers proactief meegedacht en -geholpen in de stappen die genomen moesten worden. Dat gaf ons veel rust en vertrouwen.
JI
Martin is iemand die met de klant meedenkt en tot een goede persoonlijke oplossing komt. Voor ons geldt dat zeker! We hebben nu een prima hypotheek op onze nieuwbouwwoning. Ook zijn assistente was altijd zeer alert en behulpzaam. Kortom we zijn heel tevreden.
Anoniem

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Lunteren maakt het graag inzichtelijk voor je.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Lunteren staat graag voor je klaar. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. 

Wonen en leven in Lunteren

Lunteren ligt prachtig gelegen aan de rand van het bekende nationale park De Veluwe. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Ook het Buurtbosch en de Gelderse Vallei waar Lunteren eveneens aan grenst, leent zich hier uitstekend voor. In het dorp vind je leuke restaurants en cafés. Wie gezellig wil winkelen is zo in Ede of Barneveld. Houd je van dorpse gezelligheid en zoek je af en toe graag de drukte op, dan is Lunteren een prima dorp om te wonen.
Wil je graag een huis kopen in Lunteren of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Lunteren voor financieel advies.

Maak een afspraak

FAQ Hypotheek Visie Lunteren 

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Lunteren. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Lunteren ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Lunteren vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Lunteren.

Ik ben zelfstandig ondernemer. Kan ik een hypotheek afsluiten?
Voor ZZP’ers en zelfstandigen zijn er zeker mogelijkheden. Er zijn al mogelijkheden vanaf 1 jaar ondernemen. Geldverstrekkers zijn wel op zoek naar zekerheid. Maak daarom een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie Lunteren. Samen kijken we dan naar jouw financiële plaatje en de optie op je kansen op een hypotheek te vergroten.