Hypotheekadviseur Nieuwegein

Op zoek naar een hypotheekadviseur nabij Nieuwegein? Dan ben je bij Hypotheek Visie Vianen aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen of via telefonisch advies. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 17:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 17:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 17:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Na een slechte ervaring bij een andere hypotheekadviseur zijn wij allergisch geworden voor onbereikbare adviseurs. Romany reageerde als eerste op een verzoek voor een consult wat wij bij diverse adviseurs hadden uitgezet. Dat bleef ook de rode draad in het proces. Als wij vragen hadden kwam zij daar direct op terug. Zij heeft ons gedurende dit hele traject volledig ontzorgd. Romany is doortastend, deskundig en levert wat zij belooft.
Cees
Als je wilt dat iemand je van A tot Z volledig ontzorgt en echt ervoor wilt zorgen dat alles op tijd geregeld is, dan raad ik hypotheek visie aan vestiging Vianen. Romany staring is een zeer goede aardige snelle slimme vrouw die ons zeer goed heeft geholpen.
S.A
Heel goed, snel en kundig geholpen door Romany. Ze heeft ons echt veel inzicht in onze situatie gegeven en meegenomen in de opties en daarbij advies gegeven. Ze had het gesprek ook heel goed voorbereid. Wanneer nodig kom ik zeker terug bij haar.
Dick

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Nieuwegein maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Nieuwegein. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Voorschoten.

Wonen en leven in Nieuwegein

Ten zuiden van de stad Utrecht ligt Nieuwegein. Nieuwegein is in 1971 ontstaan door het samenvoegen van de gemeente Jutphaas en Vreeswijk. Gelegen aan de snelwegen A2, A12 en A27 is de stad goed bereikbaar. Nieuwegein is een rustige gemeente maar met vele voorzieningen. Je kunt uitgebreid winkelen in het overdekte winkelcentrum Cityplaza, een voorstelling bezoeken in theater De KOM of een film kijken in de bioscoop. Er zijn diverse scholen, zorgcentra en een groot zwembad. Ook vind je rondom Nieuwegein mooie natuur. Ga heerlijk fietsen langs de Lek, wandelen door het IJsselbos, de Nedereindse plassen of Park Oudegein. Aan de rand van dit park bevindt zich Natuurkwartier Nieuwegein. Een plek waar jong en oud zich kunnen vermaken. Er is een kinderboerderij en je vindt er Museum Warsenhoeck en een Milieu Educatie Centrum. Kortom, in Nieuwegein is genoeg te beleven. En voor wie liever de drukte opzoekt, is Utrecht dichtbij.

Het woningaanbod is gevarieerd. In de wijken als Vreeswijk en Jutphaas vind je oudere woningen. Maar In Nieuwegein staan ook nieuwbouwwoningen. Heb je plannen om een huis te kopen dan is het belangrijk dat je weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Maak daarom een afspraak voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Nieuwegein.

FAQ Hypotheek Visie Nieuwegein 

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Nieuwegein?
Je kunt bij Hypotheek Visie Nieuwegein online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Nieuwegein. Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Nieuwegein vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Nieuwegein.

Welk hypotheekbedrag kan ik lenen?
Het maximale hypotheekbedrag dat je kunt lenen, bereken je eenvoudig met onze rekentool. Met onze rekentool wordt een indicatie berekend van de maximale hypotheek die je zou kunnen afsluiten. Wanneer je meer inzicht in jouw persoonlijke situatie wilt verkrijgen, adviseren wij om een afspraak te maken. Bij Hypotheek Visie Nieuwegein is het ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.