Blog: De online zoektocht naar de juiste financieel adviseur

Tijdens het zoeken naar een financieel adviseur raadplegen klanten vaak ook eerst het internet. Het zijn belangrijke beslissingen waar we een klant bij helpen. Logisch dus dat klanten zich eerst goed oriënteren op welke financieel adviseur ze willen vragen voor advies. Het is voor ons als financieel adviseur dus belangrijk dat we ons goed presenteren op internet. Wij geven op onze eigen website van Hypotheek Visie veel informatie en vertellen er alles over onze dienstverlening. Daarnaast vragen wij onze klanten, nadat zij bij ons zijn geweest, een referentie te geven op www.advieskeuze.nl.

Op advieskeuze.nl wordt een klant gevraagd een aantal sterren te geven van 1 tot 5 en een open toelichting over

hoe zij de dienstverlening hebben ervaren. Al deze referenties worden per kantoor verzameld en omgezet naar een cijfer. Dit cijfer geeft een eerste indicatie hoe de ervaringen zijn, maar nog beter is het om ook de reacties te lezen.

Uiteraard lezen wij ook altijd met volle belangstelling de referenties op advieskeuze.nl. Het is ontzettend leuk om te lezen als een klant zich gehoord en geholpen voelt. Van alles wat er geschreven wordt kunnen wij ook leren en daarmee onze dienstverlening nog verder verbeteren.

Jij en ik zijn dus allebei geholpen met de referenties op Advieskeuze.

Els van Setten is Online Financieel Adviseur bij Hypotheek Visie en vertelt in haar blogs over haar werk als financieel adviseur.