Hypotheek Visie groeit met behulp van crowdfunding

De samenwerking met Hypotheek Visie
Voor het aangaan van een samenwerking is het voor Hypotheek Visie van groot belang dat de franchisenemer en Hypotheek Visie hetzelfde beeld hebben van de manier waarop de kwaliteit van de dienstverlening en de service naar de consument geleverd moet worden, vandaag en in de toekomst. Bomhof en Den Blanken: “We worden blij van een tevreden klant en krijgen ontzettend veel energie van het helpen van mensen bij hun financiële vraagstukken. De aankomende jaren willen we een mooie goedlopende onderneming opbouwen. We realiseren ons dat dit keihard werken zal zijn. In onze ogen draait de financiële dienstverlening om het helpen van mensen. De uitdaging is de complexiteit van hypotheken en alles wat daarbij komt kijken in begrijpelijke taal over te brengen naar onze klanten. We doen dit door het gesprek persoonlijk te maken en vertrouwen uit te stralen naar de klanten zodat ze de beste keuze kunnen maken. Het is belangrijk dat de klant begrijpt waar hij/zij voor tekent. We zijn flexibel en denken mee. Veel klanten wensen een afspraak in de avonduren of in het weekend en daarom richten we de openingstijden zo ruim mogelijk in. Omdat we beiden ervaren adviseurs zijn kunnen we klanten direct helpen en met ze in gesprek gaan, ook als ze binnenlopen zonder afspraak.”

Kwaliteit van het advies
Bij Hypotheek Visie is de kwaliteit van het advies randvoorwaardelijk om in aanmerking te komen voor het gebruik van de formule. Anton Vanden Bol, algemeen directeur Hypotheek Visie: “Al bijna 25 jaar investeren we veel in de formule om gezamenlijk de beste dienstverlening (met als basis het wettelijk kader/Wft) aan de consument te kunnen leveren. Op basis van onze ervaringen en werkwijze zien we dat we met een kwalitatief goed advies veel klanten met een hoge mate van klanttevredenheid aan ons binden. Het leveren van kwaliteit betaalt zich terug. Door onze stimulans-regeling waarbij de franchisenemers die een bovengemiddeld resultaat behalen in aanmerking komen voor een sterk verminderde afdracht over hun omzet, kunnen we nog meer betrokken

en goede nieuwe franchisenemers aantrekken.”

Hypotheek Visie en Collin Crowdfund
Met de ondersteuning van Hypotheek Visie hebben Bomhof en Den Blanken gebruik gemaakt van crowdfunding om de bedrijfsfinanciering mogelijk te maken. Bomhof en Den Blanken: “Bij de start van een eigen onderneming komt veel kijken. Je financiering rondkrijgen is een uitdaging. Maar in Collin Crowdfund hebben we een uitstekende partner gevonden. Met hulp van het hoofdkantoor van Hypotheek Visie, hebben we onze onderneming aangemeld en gepresenteerd op de site van Collin Crowdfund. Binnen één uur was de financiering vervolgens rond wat aangeeft dat er veel vertrouwen is van het publiek in onze plannen en Hypotheek Visie.”

Over Hypotheek Visie
Hypotheek Visie, opgericht in 1992, is één van de grotere organisaties op het gebied van financiële dienstverlening. Het onafhankelijke advies is gericht op het vinden van een totaaloplossing op basis van persoonlijke omstandigheden en wensen van de klant, vanuit de filosofie 'Je woont toch om te leven!' Het hoofdkantoor van de franchiseorganisatie is gevestigd in Best. Bekijk voor meer informatie over Hypotheek Visie de website: www.hypotheekvisie.nl.

Over Collin Crowdfund
Via haar online platform slaat Collin een brug tussen investeerders die op zoek zijn naar meer rendement en ambitieuze MKB-bedrijven met een financieringsbehoefte. Bedrijven met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000,- kunnen terecht bij Collin. Waar mogelijk en opportuun werkt Collin daarbij samen met banken en accountants. Om zowel de investeerder als de ondernemer succesvol te laten zijn, is de screening uiterst zorgvuldig. Zo introduceerde Collin ‘Crowdfund Coaches’ die de ondernemers begeleiden in het proces. Ook na realisatie van de lening coördineert de Crowdfund Coach tussen de ondernemer en de investeerders die de lening verzorgden. www.collincrowdfund.nl