Nieuwe franchisenemer Hypotheek Visie Emmen sterkt de formule

Kwaliteit en service dienstverlening

Uiteraard is het belangrijk dat de franchisenemer en Hypotheek Visie hetzelfde beeld hebben van de manier waarop de kwaliteit van de dienstverlening en de service naar de consument moet worden geleverd. Als vestigingsleider bij Hypotheek Visie Emmen heeft Remko Klein in de afgelopen drie jaar laten zien dat het harde werken zijn vruchten afwerpt. Remko Klein: “Ik vind het belangrijk om mijn klanten op een juiste wijze te adviseren en uitgebreid de tijd voor ze te nemen. In mijn ogen draait de financiële dienstverlening om het helpen van mensen. Door eerlijk te zijn, bereik je het beste resultaat. Een tevreden klant levert immers meer doorverwijzingen op. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn eigenschappen en doorzettingsvermogen het succes van Hypotheek Visie Emmen, waar ik zelf een belangrijke bijdrage aan heb geleverd, als franchisenemer kan voortzetten.”

Leveren van kwaliteit betaalt zich terug

De kwaliteit van het advies is bij Hypotheek Visie belangrijk bij het gebruik van de formule. Anton Vanden Bol, algemeen directeur Hypotheek Visie: “We investeren al bijna 25 jaar veel in de formule om gezamenlijk de beste dienstverlening (met als basis het wettelijk kader/Wft) aan de consument te kunnen leveren. We zien op basis van onze ervaringen en werkwijze dat we met een kwalitatief goed advies veel klanten met een hoge mate van klanttevredenheid aan ons binden. Het leveren van kwaliteit betaalt zich terug. Door onze stimulans-regeling waarbij de franchisenemers die een bovengemiddeld resultaat behalen in aanmerking komen voor een sterk verminderde afdracht over hun omzet, kunnen we nog meer betrokken en goede nieuwe franchisenemers aantrekken.”

Hypotheek Visie en Collin Crowdfund

Om de bedrijfsfinanciering rond

te krijgen heeft Remko Klein met de ondersteuning van Hypotheek Visie gebruik gemaakt van crowdfunding. In het verleden hebben diverse franchisenemers in Collin Crowdfund al een uitstekende partner gevonden. Remko Klein: “Bij de start van een eigen onderneming komt veel kijken. Je financiering rondkrijgen is een uitdaging. Met hulp van het hoofdkantoor van Hypotheek Visie heb ik mijn onderneming aangemeld en gepresenteerd op de site van Collin Crowdfund. Binnen één uur was de financiering vervolgens rond. Dit geeft wel aan dat er veel vertrouwen is in de toekomst van Hypotheek Visie.”

Over Hypotheek Visie

Hypotheek Visie, opgericht in 1992, is één van de grotere organisaties op het gebied van financiële dienstverlening. Het onafhankelijke advies is gericht op het vinden van een totaaloplossing op basis van persoonlijke omstandigheden en wensen van de klant, vanuit de filosofie 'Je woont toch om te leven!' Het hoofdkantoor van de franchiseorganisatie is gevestigd in Best. www.hypotheekvisie.nl

Over Collin Crowdfund

Via haar online platform slaat Collin een brug tussen investeerders die op zoek zijn naar meer rendement en ambitieuze MKB-bedrijven met een financieringsbehoefte. Bedrijven met een financieringsbehoefte van € 50.000,- tot € 2.500.000,- kunnen terecht bij Collin. Waar mogelijk en opportuun werkt Collin daarbij samen met banken en accountants. Om zowel de investeerder als de ondernemer succesvol te laten zijn, is de screening uiterst zorgvuldig. Zo introduceerde Collin ‘Crowdfund Coaches’ die de ondernemers begeleiden in het proces. Ook na realisatie van de lening coördineert de Crowdfund Coach tussen de ondernemer en de investeerders die de lening verzorgden. www.collincrowdfund.nl