Hypotheek Visie nieuws

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek.

Open Huizen Dag 1 april: ga goed voorbereid op pad

Heb je plannen om een huis te kopen? Dan is de Open Huizen Dag op zaterdag 1 april 2017 een mooie gelegenheid om je te oriënteren. Tijdens deze dag kun je tussen 11.00 uur en 15.00 uur veel te koop staande huizen zonder afspraak vrijblijvend bezoeken. Wil je die dag één of meerdere woningen bezichtigen? Ga dan goed voorbereid op pad. 

Weet hoeveel je kunt lenen

Bereken alvast je maximale hypotheek op onze site. Deze berekening geeft een indicatie van je mogelijkheden. Zo weet je in welke prijsklasse je kunt kijken. Een hypotheek is wel maatwerk. Hoeveel je precies maximaal kunt lenen, is afhankelijk van verschillende factoren. Daarnaast is het ook verstandig om na te gaan hoeveel je maximaal wilt lenen. Het is belangrijk dat je genoeg financiële ruimte overhoudt om te genieten van de leuke dingen in het leven. De adviseur van Hypotheek Visie helpt je graag bij het vinden van een passende hypotheek.

Checklist

Het is handig om vooraf een checklist te maken van je woonwensen. Dit maakt het makkelijk om de huizen die je bezoekt goed met elkaar te vergelijken. Het kan zijn dat niet elke woning meedoet aan de Open Huizen Dag. Check op Funda welke huizen meedoen en stippel je route uit. Bezoek op de dag zelf niet te veel huizen. De tijd is maar beperkt.

Nu kopen aantrekkelijk

Waarom is dit juist een goed moment om een huis te kopen?

  • De hypotheekrente staat laag
  • De huizenprijzen zijn nog laag, maar de prijzen stijgen inmiddels wel weer
  • Het aanbod te koop staande huizen is groot. Je hebt nog veel keus.

Leuk huis gezien?

Ben je verliefd geworden op een woning? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie. En wie weet woon je binnenkort in je droomhuis.