Tips Open Huizen Dag zaterdag 7 april 2018

1. Bereken je maximale hypotheek
Weet vooraf wat je maximaal kunt lenen om een huis te kopen. Bereken alvast je maximale hypotheek op onze site. Deze berekening geeft een indicatie van je mogelijkheden. Een hypotheek is wel maatwerk. Hoeveel je precies maximaal kunt lenen, is afhankelijk van verschillende factoren

2. Zet je woonwensen op papier
Maak vooraf een lijst van je woonwensen. Zo’n lijst zorgt niet alleen voor een helder en reëel inzicht. Je kunt zo de huizen die je bezoekt goed met elkaar vergelijken.

3. Check deelname huizen
Het kan zijn dat niet elke woning meedoet aan de Open Huizen Dag. Check op funda.nl welke huizen die passen binnen jouw wensen en mogelijkheden meedoen. Stippel vervolgens een route uit. Begin bijvoorbeeld bij het huis dat op voorhand het beste aan je wensen lijkt te voldoen.

4. Bezoek een maximum aantal huizen
De tijd op deze dag is beperkt. Soms kan het ook druk zijn in een woning. Plan daarom niet te veel huizen in om te bezoeken.

Wij wensen je veel plezier tijdens de Open Huizen Dag. En heb je een woning gevonden waarvan je hart sneller gaat kloppen? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur van Hypotheek Visie.