Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Lagere maandlasten of een groter huis? 
  • Wil je je tuin aanpassen? Tips voor de financiering
  • Ook Vista Hypotheken sluit je af via Hypotheek Visie
  • Ik heb geen vast contract, kan ik toch een 
  • Renteverwachting 
Lagere maandlasten of een groter huis?
De rente staat nog steeds erg laag. Daardoor is de kans groot dat je kunt besparen op de maandelijkse hypotheekkosten. Bijvoorbeeld door je hypotheek over te sluiten of rentemiddeling aan te vragen. Maar misschien is het veel interessanter om te verhuizen. Naar een groter huis of een huis wat helemaal af is. Met de huidige lage hypotheekrente is er veel mogelijk. 

Lees verder >
Wil je je tuin aanpassen? Tips voor de financiering 
Met de zomer in aantocht zou het toch wel erg fijn zijn als je de tuin kunt aanpassen. Maar hoe ga je dat betalen? Er zijn meerdere mogelijkheden. 

Lees verder >
           
Ook Vista hypotheken sluit je af via Hypotheek Visie
Wij voegen Vista Hypotheken toe aan ons aanbod. Deze nieuwe hypotheekverstrekker is een dochter van de Rabobank en biedt eenvoudige hypotheken aan met prima voorwaarden en een scherpe rente. Bekijk de actuele hypotheekrente van onze hypotheekverstrekkers.

Lees verder >
Ik heb geen vast contract, kan ik toch een huis kopen?
Heb je een leuke baan, maar wel met een tijdelijk contract? Of werk je op uitzendbasis, als zzp-er of als ondernemer? In veel gevallen kun je gewoon een hypotheek afsluiten. Er moet wel extra goed gekeken worden welk bedrag je nu en in de toekomst verantwoord kunt lenen.  

Lees verder >
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder >
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.