Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Verhuizen, een groter huis of lagere maandlasten
  • Een huis kopen met een studieschuld?
  • 23 september burendag, win een buurtbarbecue!
  • Renteverwachting
Verhuizen, een groter huis of lagere maandlasten
Er zijn verschillende manieren om te besparen op de maandlasten van je hypotheek. Je kunt de hypotheek oversluiten of rentemiddeling aanvragen. Maar misschien is het veel interessanter om te verhuizen. Een groter huis met een nieuwe badkamer of een leuke aanbouw. En ook nog lagere maandlasten! Met de huidige lage hypotheekrente is er veel mogelijk.

Lees verder>
Een huis kopen met een studieschuld?
Na jarenlang studeren wil je graag je eerste huis kopen. Zeker nu je een leuke baan hebt. Het is tijd om het studentenleven vaarwel te zeggen en je studentenkamer of huurflat te verruilen voor een ruimer onderkomen. Wat zijn je mogelijkheden? Kun je ook een hypotheek krijgen als je een studieschuld hebt?

Lees verder>
           
23 september burendag: win een buurtbarbecue!
Zaterdag 23 september is het nationale burendag. Maak nu kans op een buurtbarbecue voor 10 personen ter waarde van € 150,-. Inclusief vlees, salades, stokbrood, sauzen en bruikleen van een gasbarbecue, servies en bestek. 

Lees verder>
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? Voor de lange termijn worden licht stijgende hypotheektarieven voor hypotheken met een lange(re) looptijd verwacht.

Lees meer > 
Afmelden      |       Website
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.