Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Besparen op je hypotheek
  • Eindejaarstips
  • Maximale hypotheek 
  • Renteverwachting
  • Kerstgroet
Besparen op je hypotheek
Voor huiseigenaren zijn de maandlasten van de hypotheek elke maand een grote kostenpost. Het is fijn als je daarop kunt besparen. Nu de hypotheekrente nog steeds zo laag staat, is de kans op besparing zeker aanwezig. Er zijn verschillende manieren om te besparen op je maandlasten. Wij zetten ze voor je op een rij.
Lees verder>
Eindejaarstips
Het jaar is bijna om. Zijn er nog zaken die je moet regelen voor het einde van het jaar? Hypotheek Visie geeft je een aantal tips zodat je financieel 2018 goed voorbereid ingaat.  
Lees verder>
           
Maximale hypotheek
Je maximale hypotheek berekenen kun je snel via onze rekentool. Vul de gevraagde gegevens in en bereken wat je maximaal kunt lenen. Het is verstandig om eerst je maximale hypotheek te berekenen voordat je op zoek gaat naar een huis. Zo weet je ongeveer wat je kunt lenen en hoeveel een huis mag kosten.
Doe de berekening>
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de percentages voor zowel korte als lange renteperiodes stabiel en laag blijven. 
Lees verder>

   
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.