Klik hier voor de online versie van dit bericht

Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,

In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Een hypotheek met NHG in 2018
  • Hoeveel kan ik lenen in 2018
  • Nieuw: een NHG hypotheek via Venn hypotheken
  • Huren of kopen
  • Renteverwachting
  • Kwartaalwinnaars weekendje weg
Een hypotheek met NHG in 2018
De maximale koopsom van een woning die je met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) kunt financieren is per 1 januari 2018 omhoog gegaan. Als je een huis koopt met NHG loop je minder financieel risico en krijg je een lagere hypotheekrente. Wil je in 2018 een huis kopen met NHG? Dan kun je kijken naar woningen tot een koopsom van € 265.000. Naast deze verhoging zijn er ook enkele veranderingen in de voorwaarden. Lees verder >
Hoeveel kan ik lenen in 2018

In 2018 gelden er nieuwe leennormen voor je hypotheek:

De NHG-grens is gestegen naar € 265.000‚Äč.
Het tweede inkomen mag voor een groter deel meegerekend worden.
In 2018 kun je nog maar 100% van de waarde van de woning aan hypotheek krijgen.
Er is opnieuw vastgesteld welk percentage van je inkomen er gebruikt mag worden voor je hypotheeklasten. In sommige gevallen is dit percentage lager in 2017, maar soms ook hoger.

Benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Bereken je maximale hypotheek met onze rekentool >

 

           
Nieuw: een NHG hypotheek via Venn hypotheken
Als onafhankelijke partij bieden we hypotheken van vele geldverstrekkers. Zo kunnen we voor jou de hypotheek kiezen die het beste bij jouw situatie past. Sinds kort mogen we daar ook de NHG-hypotheek van Venn aan toevoegen. 

Vergelijk de rentes van alle hypotheekverstrekkers >
Huren of kopen
Je bent op zoek naar een fijne plek om te wonen. Ga je dan een huis huren of kopen? Wat het beste bij je past is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Om je te helpen zetten we de verschillen tussen huren en kopen voor je op een rij. Lees verder >
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de percentages voor zowel korte als lange renteperiodes stabiel en laag blijven.
Lees verder>
Kwartaalwinnaars weekendje weg
 
De winnaars van het vierde kwartaal van 2017 van een weekendje weg in Nederland zijn bekend! Jan en Rianne van de Laar ontvingen uit handen van Maud Lavrijsen van Travelcenter de Wit en Paul van der Linden van Hypotheek Visie Uden hun prijs. Van harte gefeliciteerd!

Wil jij ook kans maken op een weekendje weg?
Stuur een vriend of bekende door naar Hypotheek Visie Uden. Je maakt ieder kwartaal kans op een gratis weekendje weg in eigen land en eens per jaar naar een leuke stad in Europa. 
Lees verder>
 
 
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.