Klik hier voor de online versie van dit bericht

Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Stijgende rente: actie ondernemen?
  • Huis verbouwen en een hypotheek
  • Renteverwachting
  • Maximale hypotheek berekenen
Stijgende rente: actie ondernemen?
De rente heeft de afgelopen tijd historisch laag gestaan. Begin juli hebben verschillende geldverstrekkers de hypotheekrente verhoogd. Dit komt door de onzekerheid van het monetaire beleid dat de ECB (Europese Centrale Bank) voert. De verwachting is dat zij de maatregelen om de economie te stimuleren geleidelijk gaat afbouwen. Moet jij actie ondernemen als de rente wellicht verder gaat stijgen?

Lees verder>
Huis verbouwen en een hypotheek

Je woont prettig in je huis, maar je droomt van meer ruimte of comfort. Dan kan het verbouwen van je huis een optie zijn. Hoe ga je die verbouwing betalen? Dat kan op verschillende manieren. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Lees verder>

           
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk?
Voor de komende weken worden stabiele tot licht stijgende hypotheektarieven voor hypotheken met een lange(re) looptijd verwacht. 

Lees verder>
Maximale hypotheek berekenen

Wil je weten wat de maximale hypotheek is die je kunt krijgen om een huis te kopen? Bereken dan je maximale hypotheek met onze rekentool. De berekening geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Zo weet je een beetje wat je huis mag kosten. 

Doe de berekening > 

Afmelden      |       Website
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.

U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: