Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,

In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Energiebesparende maatregelen: hoe financier je die? 
  • Ik ga veruizen heb overwaarde. Wat kan ik daarmee doen?
  • Kies je voor een adviseur van een bank of voor een onafhankelijk adviseur?
  • Renteverwachting 
  • Winnaars weekendje weg 
Energiebesparende maatregelen: hoe financier je die?

Steeds meer huiseigenaren zijn geïnteresseerd in het toepassen van energiebesparende maatregelen. Het is niet alleen goed voor het milieu maar uiteindelijk ook voor je portemonnee. Je kunt flink besparen op je energierekening door bijvoorbeeld een energiezuinige ketel, of zonnepanelen te plaatsen of door het aanbrengen van extra isolatie. Wil je meer weten hoe je dit kunt financieren? 

Lees verder >

Ik ga verhuizen en heb overwaarde. Wat kan ik daarmee doen?

Er is sprake van overwaarde als de waarde van je woning hoger is dan de hypotheek die je er op hebt. Die overwaarde kun je na het verkopen van je huis op verschillende manieren gebruiken: voor de aankoop van een andere woning, de verbouwing van je huis, maar ook als extraatje. Wil je meer weten wat je er het beste mee kunt doen in jouw situatie? 

Lees verder >

           
Kies je voor een adviseur van een bank of voor een onafhankelijk adviseur?
Voor hypotheekadvies bij het kopen van een huis kun je terecht bij een hypotheekadviseur. Je kunt kiezen voor een adviseur van een bank of een onafhankelijke adviseur. Wat is het verschil? We leggen het je uit.

Lees verder >
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de percentages voor zowel korte als lange renteperiodes stabiel en laag blijven.

Lees verder>
Winnaars weekendje weg
 
De winnaars van het eerste kwartaal van 2018 van een weekendje weg zijn bekend! Bart en Mellany van Hoof ontvingen uit handen van Dorothé Peters van Travelcenter de Wit en Paul van der Linden van Hypotheek Visie Uden hun prijs. Van harte gefeliciteerd!Wil jij ook kans maken op een weekendje weg?
Stuur een vriend of bekende door naar Hypotheek Visie Uden. Je maakt ieder kwartaal kans op een gratis weekendje weg in eigen land en eens per jaar naar een leuke stad in Europa. 

Lees verder>
 
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.