Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

[campagne->HP_en_P_AANHEF],
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Vakantiegeld, wat kun je er het beste mee doen?
  • Je hypotheek meenemen als je gaat verhuizen
  • Zorgeloos op reis
  • Hypotheek bij familie
  • Renteverwachting
Vakantiegeld, wat kun je er het beste mee doen?
Het vakantiegeld is bij de meeste mensen eind mei weer gestort. Heb jij hier al een bestemming voor? Besteed je het aan je vakantie of gebruik je het voor het kopen van een nieuw huis? Wat is verstandig om met dit geld te doen?
Lees verder>
Je hypotheek meenemen als je gaat verhuizen
Je wilt graag een ander huis. Als je een nieuwe woning hebt gevonden, moet je op zoek naar een financiering die past bij je nieuwe huis. Wist je dat je je huidige hypotheek misschien kunt meenemen? Dat kan wel eens voordelig zijn.
Lees verder>
           
Zorgeloos op vakantie
De vakantieperiode staat weer voor de deur. Ben jij al aan het aftellen? Zorg wel voor een goede voorbereiding. Hypotheek Visie geeft je graag enkele tips voor een zorgeloze vakantie.
Lees verder>
Hypotheek bij familie
Meestal sluit je een hypotheek af bij een bank. Maar wist je dat je ook een familiehypotheek kunt afsluiten? Bij een familiehypotheek is niet de bank de geldverstrekker maar een familielid. Je leent dan geld van een familielid met je huis als onderpand. Zo’n familielening kan het kopen van je droomhuis een stuk dichterbij brengen.
Lees verder>
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de tarieven voor hypotheken met een lange(re) looptijd de komende weken op de huidige lage niveaus blijven.
Lees verder>
Afmelden      |       Website
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.

U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: [campagne->ONTVANGER_EMAIL]