Hypotheek Visie houdt je op de hoogte over de ontwikkelingen in de huizenmarkt. Lees er alles over in onze e-mailnieuwsbrief.
 
 
 
 
 
 
facebook linkedin instagram
 
 
set10-logo-top
 
Maximale Hypotheek berekenen | Actuele rentes
 
 
image
 
 
 
Besparen door je hypotheek over te sluiten
 
Een van de grootste vaste kostenposten voor een huiseigenaar zijn de maandlasten van de hypotheek. Zou het niet fijn zijn als je deze maandlasten kunt verlagen? Nu de hypotheekrente zo laag staat, kun je mogelijk geld besparen door je hypotheek over te sluiten.
 
 
 
 
 
 
 
Lees verder >
 
 
divider-shadow
 
image2
 
 
Renteverwachting
 
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 
 
 
Lees verder >
 
 
divider-shadow
 
image3
 
Een nieuwe tuin financieren
 
Je tuin is toe aan een metamorfose. Blijft het nog even bij dromen of onderneem je actie? En als je je tuin wilt veranderen, hoe ga je dat betalen? 
 
Lees verder >
 
image4
 
Belastingaangifte over 2020
 
De belastingaangifte moet vóór 1 mei 2021 binnen zijn bij de belastingdienst. Heb je nog geen aangifte gedaan? We hebben nog een aantal tips.
 
Lees verder >
 
 
image2
 
 
Financieel Visie+ abonnement
 
We staan ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Door middel van je persoonlijke digitale omgeving heb je inzicht in je financiële producten en krijg je bericht als er iets beter kan. 
 
 
Lees verder >
 
 
 
© 2021 Hypotheek Visie
 
Afmelden
 
 
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.