Klik hier voor de online versie van dit bericht

Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,

In deze nieuwsbrief lees je meer over:

  • Open Huizen Dag zaterdag 6 oktober
  • Tips voor bieden op een huis met veel geïnteresseerden
  • Prinsjesdag; de plannen voor 2019
  • Renteverwachting
Open Huizen Dag zaterdag 6 oktober

Op zoek naar je eerste huis? Of wil je verhuizen naar een andere woning? De Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober is een uitgelezen mogelijkheid om je goed te oriënteren.
Op deze dag kun je tussen 11.00 en 15.00 uur veel te koop staande huizen bezoeken zonder eerst een afspraak te maken. Volg onze tips en je ga goed voorbereid op pad.

Lees verder >
Tips voor bieden op een huis met veel geïnteresseerden
 

Ben je op zoek naar een nieuw huis? In sommige delen van Nederland is inmiddels sprake van een overspannen huizenmarkt. Het woningaanbod daalt en de vraag stijgt.
Dat laten de woningmarktcijfers van het derde kwartaal van 2017 zien. Heb je een huis gevonden dat bij je past? Dan is de kans groot, vooral in de Randstad, dat je niet de enige geïnteresseerde bent. Hoe pak je dat aan? Wij geven je een aantal tips.

Lees verder >
           
Prinsjesdag; de plannen voor 2019
Meestal sluit je een hypotheek af bij een bank. Maar wist je dat je ook een hypotheek bij familie kunt afsluiten? Je leent dan geld van een familielid om een huis te kunnen kopen. Ook voor degene die je het geld leent kan dit heel aantrekkelijk zijn. 

Lees verder >
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder >
 
Afmelden      |       Website

Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.