Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

[campagne->HP_en_P_AANHEF],
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Besparen op je maandlasten
  • Open Huizen Dag zaterdag 7 april
  • Belastingaangifte 2017: tips voor huizenbezitters
  • Wat is de WOZ-waarde?
  • Renteverwachting
Besparen op je maandlasten
Het zou toch fijn zijn als je maandelijks meer geld kunt overhouden. Om te sparen voor een nieuwe bank of een grote reis. Of om wat makkelijker te kunnen leven. Grote kans dat je kunt besparen op je maandlasten. Het ligt voor hand om te denken dat je hypotheek goedkoper kan. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. 

Lees verder >
Open Huizen Dag: 7 april 
Wil je graag je eerste huis kopen? Of kriebelt het om te verhuizen naar een andere woning? Dan is de Open Huizen Dag op aanstaande zaterdag 7 april een prima kans om je te oriënteren. Je kunt op deze dag tussen 11.00 en 15.00 uur veel te koop staande huizen bezoeken zonder eerst een afspraak te maken. Ga goed voorbereid op pad met onze tips!

Lees verder >
           
Belastingaangifte 2017: tips voor huizenbezitters
Het is weer tijd voor je belastingaangifte. Deze belastingaangifte moet vóór 1 mei 2018 binnen zijn bij de belastingdienst. Het doen van je belastingaangifte is meteen een goed moment om te controleren of je voorlopige teruggave nog juist is. Als huiseigenaar moet je op een aantal zaken letten. Wij geven je een aantal tips. 

Lees verder >
Wat is de WOZ-waarde?
Als huiseigenaar heb je in februari van de gemeente waar je woont de WOZ-beschikking ontvangen. Hierop staat de WOZ-waarde van je woning. Deze waarde is van belang voor het vaststellen van verschillende belastingen. Maar wat is dit precies en waarvoor kun je het gebruiken?

Lees verder >
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder >
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.