Bekijk online
 
facebook linkedin
 
 
set10-logo-top
 
Maximale Hypotheek berekenen | Actuele rentes
 
divider-shadow
 
image
 
 
 

Tips voor het bieden op een huis met veel geïnteresseerden

 
Ben je op zoek naar een nieuw huis? In sommige delen van Nederland is inmiddels sprake van een overspannen huizenmarkt. Het woningaanbod daalt en de vraag stijgt. Heb je een huis gevonden dat bij je past? Dan is de kans groot, vooral in de Randstad, dat je niet de enige geïnteresseerde bent. Hoe pak je dat aan? Wij geven je een aantal tips.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees verder >
 
 
divider-shadow
 
image3
 
De hypotheekbelofte, wat kun je lenen en bieden
 
Als je op zoek gaat naar een nieuwe woning wil je van een expert weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Krijg goed inzicht door middel van het Hypotheekbelofterapport.
 
Lees verder >
 
image4
 
Tips voor de Open Huizen Dag zaterdag 30 maart
 
Wil je graag je eerste huis kopen? Of kriebelt het om te verhuizen naar een andere woning? Ga tijdens de open huizen dag goed voorbereid op pad met onze tips!
 
Lees verder >
 
 
image2
 
 
Renteverwachting
 
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 
 
 
Lees verder >
 
 
 
© 2019 Hypotheek Visie
 
Afmelden
 
 
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.