Klik hier voor de online versie van dit bericht

Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Ik heb geen vast contract, kan ik toch een huis kopen?
  • Samenwonen of trouwen, wat heeft dat voor invloed op je hypotheek?
  • Minder hypotheek door een telefoonabonnement
  • Renteverwachting
  • Hypotheek Visie bestaat 25 jaar
Ik heb geen vast contract, kan ik toch een huis kopen?
Heb je een leuke baan, maar wel een tijdelijk contract? Of werk je op uitzendbasis, als zzp-er of als ondernemer? In veel gevallen kun je gewoon een hypotheek afsluiten. Er moet wel extra goed gekeken worden welk bedrag je nu en in de toekomst verantwoord kunt lenen.
Lees verder> 
Samenwonen of trouwen, wat heeft dat voor invloed op je hypotheek?
Kies je voor een leven samen? Door te gaan samenwonen of trouwen? Dan is het verstandig om een aantal zaken goed vast te leggen. Zeker wanneer je samen besluit een huis te kopen en een hypotheek aan te gaan. Waar moet je goed op letten? Hypotheek Visie vertelt je meer. 
Lees verder>
           
Minder hypotheek door een telefoonabonnement

Het afsluiten van een telefoonabonnement kan van invloed zijn op de maximale hypotheek die je kunt krijgen. Abonnementen waarin de toestelprijs is inbegrepen, worden namelijk vanaf 1 mei 2017 als lening bij het BKR geregistreerd als de toestelprijs
€ 250 of hoger is. Een registratie bij het BKR zorgt er voor dat je minder hypotheek kunt krijgen.        
Lees verder>

Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de tarieven voor hypotheken met een lange(re) looptijd de komende weken op de huidige lage niveaus blijven. 
Lees verder>
Hypotheek Visie bestaat 25 jaar!
In 1992 openden de eerste Hypotheek Visie winkels hun deuren. Sinds de oprichting is Hypotheek Visie uitgegroeid tot een organisatie met zo'n 50 winkels door heel Nederland. Daarmee is Hypotheek Visie één van de grotere organisaties op het gebied van financiële dienstverlening. Vele klanten hebben de weg naar Hypotheek Visie gevonden en waarderen onze advieswijze. Dit jaar vieren we ons 25-jarig bestaan. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn!
Afmelden      |       Website
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.

U ontvangt deze e-mail op het volgende adres: