Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Vakantiegeld ontvangen? Wat kun je er het beste mee doen?
  • Je huis verbouwen, hoe ga je dat betalen?
  • Hoeveel hypotheek kun je krijgen?
  • Renteverwachting

Vakantiegeld, wat kun je er mee doen?
Het vakantiegeld is bij de meeste mensen weer gestort. Wat ga jij er mee doen? Besteed je het aan je vakantie of gebruik je het voor het kopen van een nieuw huis? Of los je er je hypotheek voor een deel mee af? Wat is verstandig om met dit geld te doen?

Lees verder >
Je huis verbouwen? Hoe ga je dat betalen? 
Je woont prettig in je huis, maar je droomt van meer ruimte of comfort. Dan kan het verbouwen van je huis een oplossing bieden. Maar hoe ga je dat betalen? Er zijn verschillende manieren. Wij zetten ze voor je op een rij.

Lees verder >
           
Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
Een indicatie krijgen van hoeveel hypotheek je kunt krijgen kun je snel via onze rekentool. Vul de gevraagde gegevens in en bereken wat je maximaal kunt lenen. Wil je precies weten hoeveel je kunt lenen en wat voor jouw situatie mogelijk is? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. 

Lees verder >
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder >

Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.