Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie.
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Goed voorbereid op huizenjacht: bieden op een huis met veel geïnteresseerden
  • Einde rentevaste periode in zicht? Bespaar op je maandlasten
  • Trouwplannen in 2018 en een koophuis
  • Zorgverzekering 2018: past jouw verzekering nog bij jouw situatie?
  • Renteverwachting
Goed voorbereid op huizenjacht: bieden op een huis met veel geïnteresseerden
Ben je op zoek naar een nieuw huis? In sommige delen van Nederland is inmiddels sprake van een overspannen huizenmarkt. Het woningaanbod daalt en de vraag stijgt. Dat laten de woningmarktcijfers van het derde kwartaal van 2017 zien. Heb je een huis gevonden dat bij je past? Dan is de kans groot, vooral in de Randstad, dat je niet de enige geïnteresseerde bent. Hoe pak je dat aan? Wij geven je een aantal tips.
Lees verder>
Einde rentevaste periode in zicht? Bespaar op je maandlasten
Bij het afsluiten van een hypotheek kies je een rentevaste periode. Aan het einde van deze periode ontvang je van je geldverstrekker een voorstel met een nieuwe hypotheekrente voor een nieuwe periode. Uit onderzoek van de Nationale Hypotheekbond blijkt dat vele huizenbezitters dit direct accepteren, waardoor ze vervolgens onnodig te veel rente betalen. Gemiddeld zo’n € 15.000. Is het einde van jouw rentevaste periode in zicht? Het loont om samen met een hypotheekadviseur te bekijken of je goedkoper uit bent bij een andere geldverstrekker.  
Lees verder>
           
Trouwplannen in 2018 en een koophuis
Treed je in het huwelijk, dan trouw je nu automatisch in gemeenschap van goederen als je geen aparte afspraken maakt. Daar komt per 1 januari 2018 verandering in. Dan is trouwen in beperkte gemeenschap van goederen de standaard. En dat is nogal een verschil. Dit betekent dat er minder gemeenschappelijk wordt. Hoe zit dit met je koophuis en je hypotheek? We leggen het aan je uit.
Lees verder>
Zorgverzekering 2018: past jouw verzekering nog bij jouw situatie?
Sinds 12 november zijn alle premies en voorwaarden voor de zorgverzekeringen van 2018 bekend. Gemiddeld stijgen de premies met enkele euro’s per maand. Per 1 januari kun je overstappen naar een andere verzekeraar. Het is nu dan ook het juiste moment om na te gaan of je zorgverzekering nog goed aansluit bij je situatie en of je kunt besparen. Wat de beste zorgverzekering is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Om tot de beste verzekering te komen geven we je een aantal tips.
Lees verder>
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de tarieven voor hypotheken met een lange(re) looptijd de komende weken vanuit de huidige, lage niveaus licht gaan stijgen.
Lees verder>
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.