Hypotheek Visie houdt je op de hoogte over de ontwikkelingen in de huizenmarkt. Lees er alles over in onze e-mailnieuwsbrief.
 
 
 
 
 
 
facebook linkedin instagram
 
 
set10-logo-top
 
Maximale Hypotheek berekenen | Actuele rentes
 
 
image
 
 
 
 
Een duurzame verbouwing financieren
 
Zit jij ook te denken aan het verduurzamen van je huis? Steeds meer huiseigenaren zijn geïnteresseerd in duurzaam verbouwen. Het is niet alleen goed voor het milieu maar uiteindelijk ook voor je portemonnee. Je kunt flink besparen op je energierekening door bijvoorbeeld een energiezuinige ketel, of zonnepanelen te plaatsen of door het aanbrengen van extra isolatie. Maar hoe kun je zo’n duurzame verbouwing financieren? Wij lichten je de mogelijkheden toe.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees verder >
 
 
divider-shadow
 
image2
 
 
Renteverwachting
 
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 
 
 
Lees verder >
 
 
divider-shadow
 
image3
 
Een sterke onderhandelingspositie
 
Kopen met financieringsvoorbehoud maar toch een sterke onderhandelingspositie? Vraag dan de Hypotheekbelofte van Hypotheek Visie aan. Met de Hypotheekbelofte kun je de verkoper en de verkoopmakelaar meer zekerheid bieden dat je het bedrag kunt lenen.
 
Lees verder >
 
image4
 
De Advieswijzer bij
onafhankelijk advies
 
Bij Hypotheek Visie kun je terecht voor onafhankelijk advies. Om duidelijk te maken wat onafhankelijk advies precies is, lanceerden de vier grootste onafhankelijke hypotheek adviesketens van Nederland in samenwerking met de OvFD deze maand de advieswijzer.
 
Lees verder >
 
 
image2
 
 
Financieel Visie+ abonnement
 
We staan ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Door middel van je persoonlijke digitale omgeving heb je inzicht in je financiële producten en krijg je bericht als er iets beter kan. 
 
 
Lees verder >
 
 
 
© 2021 Hypotheek Visie