Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Tips Open Huizen Dag zaterdag 30 september
  • Eerst een ander huis kopen of eerst je eigen huis verkopen?
  • Besparen op je maandlasten
  • Renteverwachting
  • Win een weekendje weg van Hypotheek Visie Uden en Travelcenter de Wit!
Tips Open Huizen Dag zaterdag 30 september   
Wil je graag je eerste huis kopen? Of kriebelt het om te verhuizen naar een andere woning? Dan is de Open Huizen Dag op aanstaande zaterdag 30 september een prima kans om je te oriënteren. Je kunt op deze dag tussen 11.00 en 15.00 uur veel te koop staande huizen bezoeken zonder eerst een afspraak te maken. Ga goed voorbereid op pad met onze tips! 

Lees verder>
Eerst een ander huis kopen of eerst je eigen huis verkopen?
Wat doe je eerst: je eigen huis verkopen of een ander huis kopen? Een vraag waar niet zomaar antwoord op te geven is. Wat verstandig is, is afhankelijk van je wensen en financiële situatie. Dus voordat je je huis te koop zet of op zoek gaat naar een andere woning is het verstandig om je financiële situatie goed in kaart te laten brengen.

Lees verder>
           
Besparen op je maandlasten
Wil je maandelijks meer geld overhouden? Om leuke dingen te doen of om te sparen voor een nieuwe bank of een grote reis. Of gewoon om wat makkelijker te kunnen leven. Grote kans dat je kunt besparen op je maandlasten. Het ligt voor de hand om te denken dat je hypotheek goedkoper kan. Maar er zijn nog meer mogelijkheden die het onderzoeken waard zijn.

Lees verder>
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de tarieven voor hypotheken met een lange(re) looptijd de komende weken op de huidige lage niveaus blijven of zelfs nog een beetje dalen. Daarna wordt een stijging van de hypotheektarieven verwacht.

Lees verder>
 
Win een weekendje weg van Hypotheek Visie Uden en Travelcenter De Wit!
Tevreden over ons? Stuur een vriend of bekende door naar Hypotheek Visie Uden. Je maakt ieder kwartaal kans op een gratis weekendje weg in eigen land en eens per jaar naar een leuke stad in Europa! 

Vanaf dit jaar werken we voor deze actie samen met Travelcenter de Wit. Zij behoren tot de top van de Nederlandse reisbranche en helpen jou graag met het uitstippelen van je droomreis.

Binnenkort worden de prijswinnaars van de eerste drie kwartalen van dit jaar bekend gemaakt. Wil jij ook kans maken? 

Lees verder>
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.