Klik hier voor de online versie van dit bericht

Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Waarom het nu interessant kan zijn om een huis te kopen
  • Financieringsvoorbehoud in je koopcontract
  • Private lease auto en hypotheek
  • Financieren tuinaanleg
  • Renteverwachting
Waarom het nu interessant kan zijn om een huis te kopen
Heb je plannen om een huis te kopen? De omstandigheden om nu te kopen zijn erg aantrekkelijk, maar veranderen wel. Hypotheek Visie zet de redenen om nu een huis te kopen voor je op een rij.
Lees verder> 
Financieringsvoorbehoud in je koopcontract
Het bod op de woning waar je verliefd op bent geworden, is geaccepteerd. Nu moet je het voorlopig koopcontract tekenen. Belangrijk is dat je daarin ontbindende voorwaarden laat opnemen. Je kunt dan onder de koop uit als een van de vastgelegde redenen zich voordoet. De bekendste ontbindende voorwaarde is: onder voorbehoud van financiering. Wij adviseren je om altijd een financieringsvoorbehoud in het koopcontract op te nemen.
Lees verder>
           
Private leasecontract van invloed op je maximale hypotheek

Je wilt een nieuwe auto. Je kunt je (spaar) geld gebruiken of een lening afsluiten om een auto te kopen. Of je kunt een auto leasen. Private lease lijkt aantrekkelijk. Totdat je een huis wilt kopen. Een private leasecontract wordt namelijk geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). En daardoor heeft een private leasecontract net als een lening invloed op wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen.      
Lees verder>

Een nieuwe tuin financieren
Je tuin is toe aan een metamorfose. Blijft het nog even bij dromen of onderneem je actie? En als je je tuin wilt veranderen, hoe ga je dat betalen? Deze zomer nog een nieuwe tuin? Hoe financier je die?     
Lees verder>
Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de tarieven voor hypotheken met een lange(re) looptijd de komende tijd min of meer stabiel blijven.  
Lees verder>
Afmelden      |       Website
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.