Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheek oversluiten     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Geachte relatie,
 
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Belastingaangifte 2016: tips voor huizenbezitters
  • Sta eens bewust stil bij je hypotheek!
  • Renteverwachting
  • Wat is renteopslag? 
  • Nieuwe website
Belastingaangifte 2016: tips voor huizenbezitters
Vanaf 1 maart kun je de belastingaangifte voor 2016 doen. Deze belastingaangifte moet vóór 1 mei 2017 binnen zijn bij de belastingdienst. Je belastingaangifte is meteen een goed moment om te checken of je voorlopige teruggave ook nog klopt. Waar moet je precies op letten bij je belastingaangifte?
Lees verder> 
Sta eens bewust stil bij je hypotheek!
Als je eenmaal een hypotheek hebt afgesloten kijk je er vaak niet meer naar om. Toch is het niet verkeerd om af en toe even bewust bij je hypotheek stil te staan. Misschien kun je wel besparen. Kijk ook eens goed of je hypotheek nog past bij je wensen en mogelijkheden. In je leven kan er namelijk van alles op persoonlijk vlak veranderd zijn, wat ook van invloed kan zijn op je hypotheek.  
Lees verder>
           
Renteverwachting

Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de tarieven voor hypotheken met een lange(re) looptijd de komende tijd min of meer stabiel blijven. 
Lees verder>

 

Wat is renteopslag?
De hoogte van de hypotheekrente die je betaalt is onder andere afhankelijk van het risico dat de bank loopt op je lening. Het risico wordt bepaald door de verhouding tussen de hoogte van je hypotheek en de waarde van je woning. Hoe hoger de risicoklasse, hoe hoger de renteopslag. 
Lees verder>
Nieuwe website
De nieuwe website van Hypotheek Visie is live! Met een compleet nieuwe look en feel. Neem snel een kijkje op www.hypotheekvisie.nl
 
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.