Klik hier voor de online versie van dit bericht

Maximale hypotheek berekenen     -    Hypotheekrente vergelijken

 

Beste relatie,

In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • Sta eens bewust stil bij je hypotheek
  • 1 april open huizen dag
  • Belastingaangifte, heb jij hem al gedaan?
  • Renteverwachting
  • Boeterente
  • Verval minimale premiebetalingsduur
Sta eens bewust stil bij je hypotheek
Als je eenmaal een hypotheek hebt afgesloten kijk je er vaak niet meer naar om. Toch is het niet verkeerd om af en toe even bewust bij je hypotheek stil te staan. Misschien kun je wel besparen. Kijk ook eens goed of je hypotheek nog past bij je wensen en mogelijkheden. In je leven kan er namelijk van alles op persoonlijk vlak veranderd zijn, wat ook van invloed kan zijn op je hypotheek.
Lees verder> 
1 april open huizen dag
Heb je plannen om een huis te kopen? Dan is de Open Huizen Dag op zaterdag 1 april 2017 een mooie gelegenheid om je te oriënteren. Tijdens deze dag kun je tussen 11.00 uur en 15.00 uur veel te koop staande huizen zonder afspraak vrijblijvend bezoeken. Wil je die dag één of meerdere woningen bezichtigen? Ga dan goed voorbereid op pad. 
Lees verder>
           
Belastingaangifte, heb jij hem al gedaan?

Vanaf 1 maart kun je de belastingaangifte voor 2016 doen. Deze belastingaangifte moet vóór 1 mei 2017 binnen zijn bij de belastingdienst. Je belastingaangifte is meteen een goed moment om te checken of je voorlopige teruggave ook nog klopt. Waar moet je precies op letten bij je belastingaangifte.
Lees verder>

Renteverwachting
Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? De verwachting is dat de tarieven voor hypotheken met een lange(re) looptijd de komende tijd min of meer stabiel blijven 
Lees verder>
Minder boeterente bij oversluiten hypotheek
Door de lage hypotheekrentes kan het aantrekkelijk zijn om je hypotheek over te sluiten. Geldverstrekkers brengen hiervoor wel een boeterente in rekening omdat het contract wordt opengebroken en ze rente-inkomsten mislopen. Er zijn grote verschillen geconstateerd tussen geldverstrekkers in hoe zij deze boetes berekenen. Daarom zijn er sinds deze week nieuwe richtlijnen voor het berekenen van de boeterente. 
Lees verder>
Verval minimale premiebetalingsduur voor kapitaalverzekering of bankspaarrekening

De minimale premiebetalingsduur (tijdklem) voor een kapitaalverzekering of bankspaarrekening vervalt per 1 april 2017. Dit betekent dat je meer vrijheid krijgt in het moment waarop je een kapitaalverzekering of bankspaarrekening uit laat keren.  
Lees verder>

Afmelden      |       Website
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Als u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u dit de afzender te melden. Wij verzoeken u in dat geval het bericht te vernietigen, de inhoud ervan niet te gebruiken en niet onder derden te verspreiden. Het bericht kan vertrouwelijke informatie bevatten. Hypotheek Visie sluit iedere vorm van aansprakelijkheid die voortvloeit uit mogelijk misbruik van de via e-mail verzonden informatie uit.