Hypotheekadviseur Nijmegen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Nijmegen, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Nijmegen aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Nijmegen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Openingstijden

 • Maandag
 • 10:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 10:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 10:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 10:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 10:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 12:00
* zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Duidelijk, zonder omwegen. meedenkend. Kreeg voorafgaand een uitnodiging voor een adviesgesprek over evt . rentemiddeling
hans
Erg prettig contact, zowel op kantoor als via mail. Kort bondig en informeel. Het advies was prima en alles werd prima geregeld.
M. K.
De juiste hypotheek was snel gekozen. De rest van het proces liep stroef en vol fouten. Ik heb veel achter dingen aan moeten bellen en mailen terwijl de adviseur zeer slecht telefonisch bereikbaar was. Tijdens de overdracht bleken een aantal dingen niet voldoende te zijn geregeld en moest ik wederom bellen en regelen om de overdracht überhaupt door te laten gaan. Ik ben met hypotheekvisie in zee gegaan om wat ondersteuning te hebben en om wat minder over dingen te hoeven stressen. Echter heb ik bij vrijwel ieder onderdeel van het proces zelf nog moeten ingrijpen. Indicatie van de prijs klopt niet. Dit was in mijn geval 2750 euro en er werd ook nog eens een rekening van 2850 bij de notaris aangegeven waar ik dus nog een correctie op heb moeten laten doen. Slechte zaak!
IAC

Gratis parkeren

Bij Hypotheek Visie Nijmegen kunt je bij je bezoek altijd gratis parkeren. Via de slagboom aan de rechterzijde van ons kantoor kun je op onze eigen parkeerplaats komen. Een pasje hiervoor kun je aan onze balie ophalen.

Wonen en leven in Nijmegen

Zeg je Nijmegen dan zullen veel mensen zeggen Nijmeegse Vierdaagse. Maar de stad biedt meer dan dit unieke wandelevenement met haar Zomerfeesten. Het Kronenburgpark, de Waag, de Waalkade en St. Stevenskerk verraden de rijke historie van de stad. Nijmegen is een echte universiteitsstad met alle bijbehorende voorzieningen. De stad kent vele gezellige kroegen en eetcafés. Liefhebbers van concerten en theater kunnen hun hart ophalen bij de Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Houd je van natuur en rust? Ook dat vind je in Nijmegen. De stad ligt aan de rand van natuurgebied de Ooij.
Wie wil wonen in Nijmegen kan kiezen uit 9 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter.
Wil jij graag een huis kopen in Nijmegen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Nijmegen.

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

George Staffhorst
Franchisenemer, Financieel Adviseur