Hypotheekadviseur Nijmegen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Nijmegen, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Nijmegen aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen. Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. Het eerste gesprek is gratis.

Bij hypotheek Visie Nijmegen kun je bij jouw bezoek altijd gratis parkeren. Via de slagboom aan de rechterzijde van ons kantoor kom je op onze eigen parkeerplaats.

Openingstijden

 • Maandag
 • 10:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 10:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 10:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 10:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 10:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 12:00
* zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Kort, zakelijk. Goed onderbouwd globale berekeningen komen goed overeen met de werkelijke.
GS
De adviseur was geïnteresseerd in mij en mijn situatie en gaf me op onafhankelijke wijze, de verschillende opties.Met zijn ervaring kwamen we tot het, - voor mij beste -, resultaat. Ook in de administratieve rompslomp, die altijd bij dit soort zaken komt kijken, wist de adviseur me goed te begeleiden.
Joost
De adviseur is niet communicatief, niet transparant en belooft koeien met gouden horens. Het zou gemakkelijk geregeld zijn in 5 weken! Dus niet! Hij heeft zonder mijn medeweten de overdrachtsdatum uitgesteld. Dat heeft mij veel problemen opgeleverd met de aannemer en de personen die materialen zouden leveren voor de verbouw van mijn appartement. Maar ook op de uitgestelde datum was de hypotheek niet geregeld! Dus een zeer slechte adviseur. Zoek iemand die wel eerlijk en oprecht is! En ondanks dat het financiële product niet geleverd is moest ik natuurlijk gewoon betalen! Ik voel me zeer belazerd!
L.v. B.

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Parkeren

Bij Hypotheek Visie Nijmegen kunt je bij je bezoek altijd gratis parkeren. Via de slagboom aan de rechterzijde van ons kantoor kun je op onze eigen parkeerplaats komen. Een pasje hiervoor kun je aan onze balie ophalen.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Nijmegen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

 

Wonen en leven in Nijmegen

Zeg je Nijmegen dan zullen veel mensen zeggen Nijmeegse Vierdaagse. Maar de stad biedt meer dan dit unieke wandelevenement met haar Zomerfeesten. Het Kronenburgpark, de Waag, de Waalkade en St. Stevenskerk verraden de rijke historie van de stad. Nijmegen is een echte universiteitsstad met alle bijbehorende voorzieningen. De stad kent vele gezellige kroegen en eetcafés. Liefhebbers van concerten en theater kunnen hun hart ophalen bij de Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Houd je van natuur en rust? Ook dat vind je in Nijmegen. De stad ligt aan de rand van natuurgebied de Ooij. Wie wil wonen in Nijmegen kan kiezen uit 9 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter. Wil jij graag een huis kopen in Nijmegen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Nijmegen.