Hypotheekadviseur Nijmegen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Nijmegen, die jou een passend en verantwoord financieel advies kan geven? Dan ben je bij Hypotheek Visie Nijmegen aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar als het gaat om het kopen van een eerste huis, als je wilt verhuizen, je hypotheek over wilt sluiten, je gaat scheiden of als het gaat om je pensioen of verzekeringen.

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis.

Bij hypotheek Visie Nijmegen kun je bij jouw bezoek altijd gratis parkeren. Via de slagboom aan de rechterzijde van ons kantoor kom je op onze eigen parkeerplaats.

Openingstijden

 • Maandag
 • 9:00 - 18:00
 • Dinsdag
 • 9:00 - 18:00
 • Woensdag
 • 9:00 - 18:00
 • Donderdag
 • 9:00 - 18:00
 • Vrijdag
 • 9:00 - 17:30
 • Zaterdag
 • 09:00 - 13:00
* zaterdag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Goed geholpen met het oversluiten van onze hypotheek en het afsluiten van een bouwdepot. Altijd snel antwoord en snel geregeld.
Bas
Duidelijk en snel in communicatie en voorziet in goed en deskundig advies.
Jordi
Goed en duidelijk geholpen vriendelijk ontvangen en als je hulp vraagt krijg je die ook vrij snel
Rp

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Nijmegen or somewhere else the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Klanten over ons

Marion Winterman is al sinds 2012 klant bij Hypotheek Visie Nijmegen. Onlangs tekende zij voor de derde keer een koopcontract met hulp van hypotheekadviseur George Staffhorst. Dit keer niet alleen, maar samen met haar vriend Sander. Marion vertelt over de weg naar hun droomhuis.

Lees verder >

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Parkeren

Bij Hypotheek Visie Nijmegen kunt je bij je bezoek altijd gratis parkeren. Via de slagboom aan de rechterzijde van ons kantoor kun je op onze eigen parkeerplaats komen. Een pasje hiervoor kun je aan onze balie ophalen.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Nijmegen maakt het graag inzichtelijk voor je.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Nijmegen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Nijmegen

Zeg je Nijmegen dan zullen veel mensen zeggen Nijmeegse Vierdaagse. Maar de stad biedt meer dan dit unieke wandelevenement met haar Zomerfeesten. Het Kronenburgpark, de Waag, de Waalkade en St. Stevenskerk verraden de rijke historie van de stad. Nijmegen is een echte universiteitsstad met alle bijbehorende voorzieningen. De stad kent vele gezellige kroegen en eetcafés. Liefhebbers van concerten en theater kunnen hun hart ophalen bij de Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Houd je van natuur en rust? Ook dat vind je in Nijmegen. De stad ligt aan de rand van natuurgebied de Ooij. Wie wil wonen in Nijmegen kan kiezen uit 9 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter. Wil jij graag een huis kopen in Nijmegen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Nijmegen.

Nieuwbouwhuis kopen in Nijmegen

Nijmegen groeit! Ieder jaar komen er dus ook verschillende nieuwbouwprojecten bij. Voor 2022 staan verschillende projecten in Nijmegen op de planning: Havenkade, Kops Kwartier, Lloyd en Park Avenue . Een van de grote nieuwbouwprojecten is Hart van de Waalsprong. Heb je plannen om je in te schrijven voor een van de projecten of een ander nieuwbouwproject, dan geven wij je graag een advies op maat. Er komt veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwhuis. Daarom is het aan te raden om een hypotheekadviseur in te schakelen die je kan voorzien van een deskundig en persoonlijk advies.

Ook voor het maken van een financiele check ben je bij ons aan het juiste adres. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Nijmegen hebben veel ervaring met hypotheken voor nieuwbouw en kunnen je dus uitstekend helpen bij het afsluiten van een passende hypotheek. Zo kan jij zorgeloos genieten van de voorpret van het kopen van een nieuwbouwwoning.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Nijmegen 

Kan ik een huis in Nijmegen kopen?
Of je een huis kunt kopen in Nijmegen hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld hoeveel je kunt lenen. Daarnaast komen bij het vinden van een hypotheek verschillende andere vragen naar voren, zoals: welke hypotheek past bij mij en mijn persoonlijke situatie?

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Nijmegen?
Je kunt bij Hypotheek Visie Nijmegen online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving."

Hoe kan ik online een hypotheek afsluiten?
Je kunt eenvoudig online een hypotheek afsluiten bij Hypotheek Visie Nijmegen door een afspraak te maken via onze website. Tijdens de afspraak ga je samen met onze hypotheekadviseur via online webcam advies jouw persoonlijke situatie en de mogelijkheden bespreken. Wij vergelijken ruim 40 aanbieders om voor jou een passende hypotheek te vinden. Wanneer er een passende hypotheek is gevonden en gekozen, gaat onze hypotheekadviseur aan de slag om jouw hypotheek af te sluiten.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Nijmegen ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.