Bart Schuttert uit Almelo

Hij loopt vol enthousiasme het Hypotheek Visie kantoor in Almelo binnen. Bart Schuttert, 29 jaar, kocht onlangs met zijn vrouw José zijn eerste woning. Hypotheekadviseur Erlin van Brandwijk hielp ze met het afsluiten van een passende hypotheek.

“In juni is het pas zover, maar dat mag de pret niet drukken”, begint Bart zijn verhaal. “Op dit moment wonen we nog samen in een flatje, waarvan we wisten dat dit slechts een tussenstation was. Over een paar maanden verhuizen we naar een rijtjeshuis in Almelo, dat voldoet aan al onze woonwensen. Het is helemaal af. Er zit een gloednieuwe badkamer in en een vrij nieuwe keuken. Ook de afwerking is bizar goed gedaan. Daar let ik als technische man natuurlijk extra op.

Naast een eengezinswoning, drie slaapkamers en een zolder, wilden we geen duizenden euro’s per maand aan de woning besteden. Dat geld steken we liever in leuke dingen doen, zoals een vakantie naar Gran Canaria. Je woont toch om te leven, de slogan van Hypotheek Visie omschrijft onze levenswijze precies.

In de zoektocht naar een huis en een hypotheekadviseur kwamen we terecht bij Erlin. We hebben niet verder gekeken, want het zat gelijk goed. Zijn mentaliteit, ‘niet lullen maar poetsen’, past bij ons. We houden van duidelijkheid. Door de transparantie en betrokkenheid van Erlin en managementassistente José wisten we meteen waar we aan toe waren, hoeveel we konden lenen en waar we op moesten letten. Daarnaast voelden we ons altijd welkom. Geen vraag was te veel. Of ik Hypotheek Visie aan zou raden? 100%. Dankzij hen betreden we binnenkort met een goed gevoel ons droomhuis.”

Maak een afspraak
Wil je net als Bart en José een advies van Erlin van Hypotheek Visie Almelo? Maak dan nu een afspraak. 

Maak een afspraak bij Hypotheek Visie Almelo >