Letty en Jeroen tevreden over hypotheekadvies van Hypotheek Visie Amersfoort

Ze kochten voor het eerst in hun leven een nieuwbouwwoning. Letty (38) en Jeroen (39), klanten van Hypotheek Visie Amersfoort, wonen nu nog in een eengezinswoning in Hooglanderveen. In mei start de bouw van hun vrijstaande huis. Een spannend traject, maar dankzij financieel adviseur Jan Kees ten Wolde hebben ze er alle vertrouwen in.

Letty vertelt over hun droomhuis én de zoektocht naar een passende hypotheek: “Samen met Jeroen en onze drie kinderen wonen we in een tussenwoning. Het is echt een heerlijk huis met vijf slaapkamers. De tuin is echter vrij klein en we hebben geen eigen parkeerplaats. Reden genoeg om op zoek te gaan naar een ander huis, dat wel voldoet aan onze wensen. Dan kunnen de kinderen lekker buitenspelen. We besloten een kavel te kopen, waarop ons droomhuis wordt gebouwd.

Bij een nieuwbouwwoning hoort een hypotheek. In eerste instantie zijn we op gesprek gegaan bij onze huidige hypotheekverstrekker, een bank. Helaas ervaarden we dit gesprek niet als prettig en waren er weinig mogelijkheden. Vrienden adviseerden ons eens te gaan praten met een onafhankelijke partij. Zij waren erg tevreden over Hypotheek Visie Amersfoort. In eerste instantie ging Jeroen alleen naar het adviesgesprek met financieel adviseur Jan Kees. Onze verwachtingen lagen door het gesprek bij onze huidige hypotheekverstrekker laag, waardoor we dachten dat dat wel kon. Het tegenovergestelde bleek. Jeroen kwam enorm enthousiast thuis, er was ineens veel meer mogelijk. Samen zijn we nog een keer teruggegaan naar Hypotheek Visie Amersfoort. Jan Kees nam echt de tijd voor ons. We hebben ruim twee uur samen aan tafel gezeten. Daarnaast was hij erg geïnteresseerd, dacht hij in oplossingen en was hij oprecht blij voor ons. Wij raden Hypotheek Visie zeker aan!”

Ervaring klanten hypotheekadvies Hypotheek Visie Amersfoort

Maak een afspraak
Wil je net als Letty en Jeroen een advies van Hypotheek Visie Amersfoort? Maak dan nu een afspraak.

Naar de vestigingspagina van Amersfoort >