Ervaring Stefano Arcari klant van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeer

Toen Stefano Arcari op zoek was naar zijn eerste appartement, besloot hij binnen te lopen bij Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein. Er volgde een goed advies van Sander Volger en niet veel later, vindt hij een fijne woonruimte. Een aantal jaar later klopt Stefano weer bij Sander aan met de vraag of hij hem kan helpen met het vinden van zijn droomappartement.

“De eerste keer dat ik bij Hypotheek Visie binnenliep, had ik meteen een heel fijn gesprek met Sander”, vertelt Stefano. “Hij legde meteen goed uit wat zijn rol is, wat hij voor mij kon betekenen en wat voor mij de beste optie was. En dat dan ook nog in Jip & Janneke-taal, zodat ik het als leek ook begreep.

Wat ik vooral waardeer is de proactieve houding van Sander. Nog voor ik bedenk dat ik een vraag heb, heeft Sander al gebeld met het antwoord. Hij informeert goed wat de mogelijkheden zijn, maar ook wat niet kan. Dat is de realiteit. Je kunt iets in je hoofd hebben, maar als een expert zoals Sander aangeeft dat dat niet kan, moet je dat accepteren. Hij geeft je dan vervolgens wel andere mogelijkheden. Hij denkt echt mee wat het beste zou zijn voor mij en hoe hij de beste spil kan zijn tussen de klant – ik dus – en de hypotheekverstrekker. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik nu eigenaar ben van een heel mooi ander appartement. ”

Stefano heeft nu écht zijn droomappartement gevonden, dankzij Sander. “Sander heeft me daarin heel goed geholpen. Hij vroeg waar ik graag naartoe zou willen, omdat hij veel contact heeft met makelaars. Amsterdam Noord, dat was mijn doel. Maar dat werd uiteindelijk vrij lastig, waardoor ik buiten Amsterdam Noord ben gaan kijken, in Purmerend. Daar heb ik een heel mooi nieuwbouwappartement gevonden aan het Noordhollands Kanaal, een soort penthouse. Het is 160m2 met alles erop en eraan, ik hoef er niets meer aan te doen. Daar zie ik mezelf wel oud worden. Het ligt aan een mooi stukje natuur waar ik heerlijk met mijn hond kan wandelen. En als ik de brug oversteek, die naast mijn appartement ligt, sta ik op de Koemarkt. Ik kan dus voor 1000% zeker zeggen dat ik mijn droomappartement heb gevonden.”

Klant van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein
Stefano Arcari samen met franchisenemer Sander Volger

Maak een afspraak

Wil je net als Stefano een advies van Hypotheek Visie Amsterdam Buikslotermeerplein? Maak dan nu een afspraak.

Naar de vestigingspagina van Amsterdam Buikslotermeerplein >